HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θεόδωρος Παπαθεοδώρου: "Νέα Αρχή με ένα Μεγάλο Ευχαριστώ"

Ευχαριστήριο μήνυμα απέστειλε ο νεοεκλεγείς βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ στο Αχαΐας, κ. Θεόδωρους Παπαθεοδώρο...


Ευχαριστήριο μήνυμα απέστειλε ο νεοεκλεγείς βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ στο Αχαΐας, κ.Θεόδωρους Παπαθεοδώρου, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 20ης Σεπτεμβρίου.
Ο Βουλευτής στο μήνυμά του αναφέρει:
"Στις  φίλες και στους φίλους, στους πολίτες της Αχαΐας, οι οποίοι με τη ψήφο τους στήριξαν στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ απευθύνω ένα μεγάλο, ειλικρινές και εγκάρδιο ευχαριστώ! Η δύναμη που μας δώσατε όλοι με τη συμμετοχή και την ενότητά σας ανέδειξε τη Δημοκρατική Συμπαράταξη τρίτο κόμμα στην Αχαΐα και επιβεβαίωσε την προοπτική ανασυγκρότησης, ανανέωσης και διεύρυνσης του χώρου της  κεντροαριστεράς. Αυτή η δύναμη αποτελεί μία νέα αρχή για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Ταυτόχρονα υπαγορεύει τη θέση μας απέναντι στις κυβερνητικές επιλογές με δημιουργικό, αποτελεσματικό, εποικοδομητικό  τρόπο και προοδευτικό πρόσημο.
Από τη θέση του Βουλευτή Αχαΐας δεσμεύομαι για μία δυναμική και ισχυρή εκπροσώπηση της τοπικής κοινωνίας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με πνεύμα συνεργασίας και διαλόγου με όλους τους φορείς, με συνεχή παρουσία και με διεκδίκηση των προοπτικών ανάπτυξης και δημιουργίας για τον τόπο μας. 
Σε αυτή την πορεία, θα είμαστε μαζί για να δώσουμε λύσεις. Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς για τη στήριξη σας!   
Θεόδωρος Π. Παπαθεοδώρου Βουλευτής Αχαΐας Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ "

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.