Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ι.Μ. Καλαβρύτων:Τμήμα εκμάθησης παραδοσιακών μουσικών οργάνων στο Αίγιο

H Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καλ/των και Αιγιαλείας “Κοσμάς ο Μελωδός” και το Μουσικό Εργαστήρι Αιγίου “ Ηδύφωνο” ...


H Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καλ/των και Αιγιαλείας “Κοσμάς ο Μελωδός” και το Μουσικό Εργαστήρι Αιγίου “ Ηδύφωνο” συνεργάζονται από τη χρονιά αυτή για τη δημιουργία τμήματος διδασκαλίας παραδοσιακών μουσικών οργάνων. Για τον σκοπό αυτό απευθύνουν γενική πρόσκληση ενδιαφέροντος.
Το τμήμα θα στεγαστεί και θα λειτουργήσει στον 1ο όροφο του κτιρίου της Ιεράς Μητροπόλεως “Νέοι Ορίζοντες” επί της οδού Πολυχρονιάδου 8.
Τα όργανα που θα διδάσκονται είναι:
Λαούτο, ούτι, ταμπουράς-σάζι, πολίτικο λαούτο, μαντολίνο, τζουμπούς, σαντούρι, κανονάκι, κλαρίνο, φλογέρα, καβάλ, πολίτικη λύρα, παραδοσιακά κρουστά, παραδοσιακό τραγούδι.
Στα πλαίσια της ίδιας δράσης απευθύνεται πρόσκληση ενδιαφέροντος και για τη δημιουργία γυναικείας χορωδίας παραδοσιακού τραγουδιού. 
Υπεύθυνοι του τμήματος θα είναι από το Μουσικό Εργαστήρι ο πρόεδρος και καλλιτεχνικός Δ/ντής του Μ.Ε.Α, Σάκης Παπαδημητρίου και από την Ιερά Μητρόπολη, ο καλλιτεχνικός δ/ντής της Σχολής Βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, Γρηγόρης Κακούρης.
Για περισσότερες πληροφορίες όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 
Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων καί Αιγιαλείας: 26910 21777 υπεύθυνη κ. Χρύσα Δημητρίου, πρωινές ώρες 9-1.
Πνευματικό Κέντρο “Νέοι Ορίζοντες” : 26910-68180, απογευματινές ώρες 18.00-20.00
Μουσικό Εργαστήρι Αιγίου : 26910 60538 /6944 144 291
Η έναρξη θα γίνει με τον καθιερωμένο Αγιασμό της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25/9/2015 στους Νέους ορίζοντες Πολυχρονιάδου 8 και ώρα 7.30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.