HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ήττα στην πρεμιέρα για την Α.Ε.Καλαβρύτων με τον διαιτητή να κρίνει το αποτέλεσμα

Με πρωταγωνιστή τον διαιτητή του αγώνα  Χρήστο Αναγνωστόπουλο η ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων ηττήθηκε με σκορ 3-1 στην πρεμιέρα του πρωτ...


Με πρωταγωνιστή τον διαιτητή του αγώνα  Χρήστο Αναγνωστόπουλο η ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων ηττήθηκε με σκορ 3-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αχαΐας με αντίπαλο τον Πανιώνιο/Αχιλλέα Αγυιάς, αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Ρίου
Η ομάδα του Γιώργου Νικολακόπουλου στάθηκε πολύ καλά στο παιχνίδι και το πρώτο ημίχρονο κύλισε ήρεμα και μοιρασμένα για τις δυο ομάδες. Στην επανάληψη μέσα σε τρία λεπτά αμφότερες βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 46’ ο Γιώργος Γιαννόπουλος άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Πάτρας με πέναλτι αλλά αμέσως μετά στο 49’ ο Χρύσανθος Αλεξόπουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσα για την ομάδα των Καλαβρύτων. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το 81΄όπου ο διαιτητής κ. Αναγνωστόπουλος αποφάσισε να πάρει το παιχνίδι στα χέρια του...... Στο σημείο εκείνο μέτρησε κανονικό τέρμα των γηπεδούχων παρ όλο που προηγήθηκε διπλό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα της Α.Ε.Κ., Κώστα Παπαδημητρόπουλο και με την μπάλα να μην περνά την τελική γραμμή. Από τις διαμαρτυρίες αποβλήθηκε  με 2η κίτρινη κάρτα ο Τάκης Σχοινάς. Στο 84΄ έγινε ένα πολύ σκληρό φάουλ πάνω στον Ντιούφ και σε διαπληκτισμό του Θύμιου Λιόση με τον Αντι Σαχίνι αντίκρισε και αυτός την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Μένοντας η Α.Ε.Κ. με εννέα παίκτες και με έντονο εκνευρισμό των παικτών δέχθηκε και το τρίτο τέρμα στο 86 λεπτό.
Για τα Καλάβρυτα αγωνίσθηκαν: Παπαδημητρόπουλος, Κανελλόπουλος, Αλεξόπουλος, Παπαγεωργίου, Λιόσης, Αναγνωστόπουλος, Στέλλας (84’ Μπερτσουκλής), Λιβαθηνόπουλος (46’ Ντιούφ), Σχοινάς, Γκεράρντ (76’ Δημόπουλος).

Tα υπόλοιπα αποτελέσματα της Β κατηγορίας: 
Δόξα Ελαιώνα-Νίκη Προαστείου: 0-7 (8′, 26′, 91′ Νάτσης, 21′, 63′ Κοτσής, 37′ Αθανασόπουλος, 60′ Λίλα)
Ποσειδών Πάτρας-Α.Ο. Πάτραι: 0-1 (10′ Μουσχής)
Πολύτεκνος-Μέγας Δικέφαλος: 0-0
Α.Ε. Πάτρα 2005-Αετός Πατρών: 0-3 (39′, 43′ Ρουντζαμάνης, 81′ Γκλαβάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.