HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ηρακλής Ρούπας: Η υποψηφιότητά μου στην Αχαΐα

Με αφορμή την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ για τον Νομό Αχαΐας, ο οικονομολόγος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ηρακλής Ρούπας προέβει σ...

Με αφορμή την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ για τον Νομό Αχαΐας, ο οικονομολόγος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ηρακλής Ρούπας προέβει στην ακόλουθη δήλωση:
"Οι εκλογές την περίοδο που διανύουμε αποτελούν μία επίπονη όσο και "επώδυνη" διαδικασία, καθώς οι πολίτες μέσα στα εντεινόμενα προβλήματα καλούνται εκ νέου αναίτια να προσέλθουν στις κάλπες.
Η συνεχής παρουσία μου στους αγώνες του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα με υποχρεώνει για άλλη μία φορά να στρατευθώ για την ανάταξη του χώρου μας. Η θέσεις και οι σειρές σε αυτή την προσπάθεια όπου δεν περισσεύει κανείς δεν έχουν σημασία όταν στοχεύεις να περάσεις το μήνυμα ότι κάτι προσπαθείς να αλλάξεις.
Αυτός ήταν και ο λόγος που ζήτησα από την Πρόεδρο Φ. Γεννηματά να είμαι στην προτελευταία θέση του ψηφοδελτίου προκειμένου να διευκολύνω τις διεργασίες σύνταξής του.
Καλή μας επιτυχία"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.