HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με σοβαρές ελλείψεις τα Σχολεία των Καλαβρύτων- Συνάντηση Μαγκαφά - Γιαννόπουλου

Σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας των σχολείων της Α /θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας έχει προκύψει με την έλλειψη προσωπικού σε δασκά...

Σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας των σχολείων της Α /θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας έχει προκύψει με την έλλειψη προσωπικού σε δασκάλους και καθηγητές, που δυστυχώς για μια ακόμα χρονιά καθυστερούν οι προσλήψεις αναπληρωτών ωρομισθίων καθηγητών και δασκάλων για την κάλυψη των κενών που έχουν δημιουργηθεί με την συνταξιοδότηση μεγάλου αριθμού εκπαιδευτικών χωρίς παράλληλα να γίνονται διορισμοί.
Για το παραπάνω θέμα πραγματοποιήθηκε στις 24/9/2015 συνάντηση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου και με τον βοηθό Δημάρχου για θέματα παιδείας του Δήμου μας Νικολάου Μαγκαφά στην Πάτρα όπου συζητήθηκε το θέμα και τονίστηκε να δοθεί προτεραιότητα στην τοποθέτηση των εκπαιδευτικών στα σχολεία του Δήμου μας επειδή αυτά παρουσιάζουν και τα περισσότερα κενά σε δασκάλους και καθηγητές.
Ο κ. Γιαννόπουλος διαβεβαίωσε τον κ. Μαγκαφά ότι σύντομα (στις αρχές της επόμενης εβδομάδας) θα προσληφθούν οι πρώτοι 1.500 εκπαιδευτικοί και άμεσα θα καλύπτονται τα κενά με προτεραιότητα τα σχολεία των ορεινών περιοχών. 
Ευχή όλων μας να συνεχιστεί με γρήγορους ρυθμόυς η πρόσληψη όλων των εκπαιδευτικών που θα καλύψουν τις ανάγκες των σχολείων για να μην χαθούν άλλες μέρες σχολικής χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.