HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με τον συνδυασμό του Βασίλη Λεβέντη ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Με τον συνδυασμό της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη κατεβαίνει ο συμπατριώτης μας Αθανάσιος Γιαννακόπουλος .  Αθανάσιος Γιαννακό...

Με τον συνδυασμό της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη κατεβαίνει ο συμπατριώτης μας Αθανάσιος Γιαννακόπουλος
Αθανάσιος Γιαννακόπουλος του Γεωργίου Είναι έγγαμος, πατέρας δύο (2) τέκνων και κατάγεται από το Καστέλλι Καλαβρύτων και είναι απόστρατος Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος.
Υπηρέτησε στο Πυροσβεστικό Σώμα από θέσεις διοικητικές, επιτελικές, και συμμετείχε επιχειρησιακά σε πολλά συμβάντα με μεγάλη επιτυχία.
Εν ενεργεία, είχε πλούσια συνδικαλιστική δράση επί σειρά ετών.

Διετέλεσε:
Γενικός Γραμματέας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.) με το ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ.
Πρόεδρος Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Αττικής (Ε.Υ.Π.Σ.Π.Α) με το ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Κ. Υ.Π.Σ,
Μέλος Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.Α.Π.Σ.)
Υπήρξε ενεργό μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, από το 1974. Τώρα είναι υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με την Ένωση Κεντρώων.
Διετέλεσε, εξωκοινοβουλευτικό μέλος της υπηρεσίας επιστημονικής στήριξης κοινοβουλευτικού έργου στον τομέα Δημόσιας Τάξης της Ν.Δ., μέλος του Τομέα Εργασίας της Ν.Δ., μέλος επί σειρά ετών των ομάδων εργασίας για τη σύνταξη του προγράμματος της Ν.Δ. για το Πυροσβεστικό Σώμα, μέλος του Δ.Σ. Ε.Κ.Ο. Πυροσβεστών – Υπεύθυνος Κινητοποίησης, Πρόεδρος Τ.Ο. Ν.Δ. Κλειτορίας Καλαβρύτων, μέλος ΝΟ.Δ.Ε.–ΝΟΜ.Ε.Κ.Ε. Αχαΐας, υπεύθυνος Τομέα Συνδικαλισμού ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας και Υπεύθυνος social media και Ετεροδημοτών της ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας
Συμμετέχει ενεργά, επί σειρά ετών, στα κοινά του Δήμου Καλαβρύτων, κάνοντας έγγραφες προτάσεις, για την ανάπτυξη της περιοχής (π.χ. πρόσφατα, για αναπτυξιακά έργα, επιδοτούμενα από το ΕΣΠΑ 2014-2020), είναι μέλος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης, και Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Καστελλιωτών "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ". 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.