Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επίσκεψη στις Φυλακές του Αγ,Στεφάνου πραγματοποίησε ο Ιάσ. Φωτήλας - Μοιράστηκαν βιβλία

Συνάντηση με τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης των Φυλακών του Αγίου Στεφάνου, κ. Αντώνη Ζήκο, είχε ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας του Π...


Συνάντηση με τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης των Φυλακών του Αγίου Στεφάνου, κ. Αντώνη Ζήκο, είχε ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας του Ποταμιού. 
Ο κ. Φωτήλας ενημερώθηκε σχετικά με τη λειτουργία των εγκαταστάσεων του Σωφρονιστικού Καταστήματος, για τα προβλήματα υπηρεσίας και προσωπικού, καθώς και για τις δύσκολες συνθήκες κράτησης των φυλακισμένων, εκφράζοντας την αμέριστη υποστήριξή του.
Ταυτόχρονα, επισκέφτηκε την βιβλιοθήκη και τις αίθουσες διδασκαλίας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) που στεγάζεται στις φυλακές. Εκεί, κατόπιν αιτήματος των ίδιων των κρατουμένων και με την ευγενική χορηγία των βιβλιοπωλείων «DISCOVER» και «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ», πρόσφερε βιβλία για την ενίσχυση των αναγκών της βιβλιοθήκης των φυλακών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.