HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού για την τραγωδία στο λιμάνι της Πάτρας

Το Β΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου σε ανακοίνωση του σχετικά με τραγικό ατύχημα που συνέβη στο Λιμάνι της Πάτρας όπου έχασα...

Το Β΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου σε ανακοίνωση του σχετικά με τραγικό ατύχημα που συνέβη στο Λιμάνι της Πάτρας όπου έχασαν τη ζωή τους τρία νέα παιδιά αναφέρει τα εξής: "Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα, εντός του παλαιού λιμένα Πάτρας. 
Συγκεκριμένα, Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 24χρονο και επιβαίνοντες άλλα πέντε (05) άτομα, έπεσε στη θάλασσα, εντός του Παλαιού λιμένα Πάτρας. Από το όχημα εξήλθαν οι τρεις (03) από τους επιβαίνοντες, ενώ οι υπόλοιποι τρεις (03) απεγκλωβίστηκαν, χωρίς τις αισθήσεις τους, με τη συνδρομή δύτη.
Οι τρεις (03) επιζήσαντες διακομίσθηκαν στο Π.Π.Γ.Ν. Ρίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ οι τρεις σοροί μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ρίου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ενώ διορίσθηκαν πραγματογνώμονες προς εξακρίβωση των συνθηκών του δυστυχήματος".
(φωτό αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.