HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αχαΐα: Θρίλερ με την κατανομή των εδρών - Πιθανή η Εκλογή του Κώστα Κακκαβά

Σε αναμονή της κατανομής των εδρών μετά την οριστικοποιηση των αποτελεσμάτων η αγωνία χτυπά κόκκινο στην Αχαΐα αφού οι "καραμπόλε...


Σε αναμονή της κατανομής των εδρών μετά την οριστικοποιηση των αποτελεσμάτων η αγωνία χτυπά κόκκινο στην Αχαΐα αφού οι "καραμπόλες" φέρνουν αλλαγές στην σύνθεση των εκπροσώπων του Νομού μας. Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών προκύπτουν διαρκείς αλλαγές στην μία έδρα από τις οκτώ πάει μια στο ΣΥΡΙΖΑ (τέταρτη έδρα στο Νομό) και μία στην Χρυσή Αυγή.  
Αυτήν την ώρα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, την έδρα την κερδίζει ο Καλαβρυτινός Κώστας Κακκαβάς τέταρτος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Εκλέγονται ακόμα από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Σία Αναγνωστοπούλου, Κώστας Σπαρτινός και Ανδρέας Ριζούλης,  από τη ΝΔ ο Ανδρέας Κατσανιώτης, η Φώφη Γεννηματά από το ΠΑΣΟΚ (και σε περίπτωση που παραιτηθεί -σχεδόν βεβαιαο- ο Κώστας Παπαθεοδώρου), ο Νίκος Καραθανασόπουλος από το ΚΚΕ και ο Νίκος Νικολόπουλος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο Κώστας Κακκαβάς είναι απόφοιτος του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σήμερα εργάζεται στην εταιρία 4season που δραστηριοποιείται στις αθλητικές δραστηριότητες βουνού. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων ενω στις δημοτικές εκλογές ήταν στο ψηφοδέλτιο της "Ριζικής Ανατροπής". Από τον Ιούνιο είναι εκλεγμένο μέλος της  Γραμματείας Αθλητικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.