HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΕΣΙΝΟ: "Γιορτή Παιδείας" από τον Σύνδεσμο Καμενιανιτών - Δροβολοβιτών - Δεσινιωτών

ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΕΣΙΝΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΣΤΙΣ 26/9/2015 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ-ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ-ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ Εδώ και αρκετά χρόνια ο Σύνδεσμ...


ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΕΣΙΝΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΣΤΙΣ 26/9/2015
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ-ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ-ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ

Εδώ και αρκετά χρόνια ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών και Δεσινιωτών πραγματοποιεί μια ξεχωριστή εκδήλωση με ιδιαίτερο πνευματικό υπόβαθρο και σημασία. Είναι η καθιερωμένη πλέον « ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ», που γίνεται την 26η Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο κατά την εορτή της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στον πανηγυρίζοντα ναό του Δεσινού και βραβεύει τους αριστεύσαντες μαθητές του Γυμνασίου Ψωφίδας. 
Με αυτό τον τρόπο ο Σύνδεσμος μας όπως πάντα, ξεφεύγοντας από στενά, τοπικά ή και τοπικιστικά όρια, θέλει να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το πνευματικό υπόβαθρο των νέων μας, την ευγενή άμιλλα και το «ευ αγωνίζεσθαι». Η εορτή αυτή τα τελευταία χρόνια τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων. Σήμερα στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της ισοπέδωσης των αξιών, εμείς δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα στοιχεία αυτά, που θα δώσουν ένα ακόμη στέρεο εφαλτήριο, για το άλμα στη γνώση που αποτελεί πιστεύω την καλύτερη επένδυση και τη ραχοκοκαλιά ενός έθνους –κράτους, της Ελλάδας μας.
Ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών –Δροβολοβιτών και Δεσινιωτών «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» θα πραγματοποιήσει και φέτος την καθιερωμένη και θεσμοθετημένη πλέον Γιορτή Παιδείας βραβεύοντας τους μαθητές- μαθήτριες που πρώτευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος. Προσκαλεί δε όλους σας στο όμορφο Δεσινό Καλαβρύτων, να μετέχετε και να γίνεται κοινωνοί μιας εκδήλωσης ξεχωριστής - με πνευματικά χαρακτηριστικά - που στήνει θεμέλια χτίζοντας ένα καλύτερο αύριο της κοινωνίας μας.
Ελάτε όλοι να καμαρώσουμε τα βλαστάρια του τόπου μας, το αύριο της πατρίδας μας. 
Για το Δ. Σ. Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Νικολόπουλος - Καμενιανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.