HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήριο Οικογένειας Δημητρίου Παπουτσή

Εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντοπίτες, φίλους και συγγενείς μας για τη θερμή τους συμπαράσταση στις δύσκολες ώρες που περάσα...

Εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντοπίτες, φίλους και συγγενείς μας για τη θερμή τους συμπαράσταση στις δύσκολες ώρες που περάσαμε προσπαθώντας να κρατήσουμε στη ζωή τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο και πατέρα Δημήτριο Παπουτσή αλλά και κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας.
Ιδιαίτερα εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον ιατρό Δρ. Δημ. Κοντογιάννη, που κατέβαλλε υπεράνθρωπες προσπάθειες και του παρείχε υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και για την συμπαράσταση του στην οικογένεια μας.
Επίσης θερμά ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Κ. Αμβρόσιο για την εκπροσώπηση Του και τα παρηγορητικά Tου λόγια, τους πατέρες Ιερώνυμο, Ηγούμενο Μ. Σπηλαίου, Καλλίνικο, ιερομόναχο Μ. Σπηλαίου, Ν. Παπαϊωάννου, εφημέριο και αρχιερατικό επίτροπο Κλειτορίας, Γ. Μουστάκα, εφημέριο Λυκούριας, Κ. Γαζετά, εφημέριο Πλανητέρου και τους ιεροψάλτες που συμμετείχαν στην νεκρώσιμη ακολουθία. Θερμές ευχαριστίες επίσης οφείλουμε στον κ. Γεώργ. Λαζουρά, Δήμαρχο Καλαβρύτων, για τον συγκινητικό επικήδειο λόγο που εκφώνησε, στον κ. Αθ. Παπαδόπουλο, τ. Βουλευτή, στους Αντιδημάρχους, στα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου, σε όσους παρέστησαν στην νεκρώσιμη ακολουθία, κατέθεσαν στεφάνους και διάφορα χρηματικά ποσά για φιλανθρωπικούς σκοπούς, καθώς και σε όλους όσους καθοιονδήποτε τρόπο συμμετείχαν στο πένθος μας.
Τέλος ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολυαγαπημένους φίλους μας κ. Γεώργ. Γκλαβά και κ. Γεώργ. Παπατόλια για τις συγκινητικές τους αφιερώσεις.
Η σύζυγος Γεωργία και οι κόρες Βασιλική και Κωνσταντίνα Παπουτσή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.