HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων με Σ.Αναγνωστοπούλου και Κ.Κακκαβά

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων, στα πλαίσια των προεκλογικών περιοδειών της, πραγματοποίησε την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 πολιτική εξόρμηση στ...


Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων, στα πλαίσια των προεκλογικών περιοδειών της, πραγματοποίησε την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 πολιτική εξόρμηση στην Μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων, παρουσία των υποψήφιων βουλευτών του νομού Αχαΐας, Σίας Αναγνωστοπούλου (πρώην αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών), Κωνσταντίνο Κακκαβά, καθώς και στελέχη της ΟΜ Σύριζα Καλαβρύτων, όπου και συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής. Έγινε επίσκεψη στις υπηρεσίες του Δήμου και ακολούθησε σύντομη συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων. Εκεί αποφασίστηκε μετά τις εκλογές, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος, να γίνει συνάντηση στα Καλάβρυτα παρουσία όλων των Προέδρων χωριών της ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων με την Σία Αναγνωστοπούλου και εκπρόσωπο του Σύριζα υπεύθυνο για την αγροτική πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.