HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

3 και 4 Οκτωβρίου η Ορκωμοσία των Βουλευτών και η ανάδειξη νέου Προεδρείου

Στις 11 το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των βουλευτών, σύμφωνα με την Ημερήσια Διάταξη που υπογράφεται από τον Δ&#...


Στις 11 το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των βουλευτών, σύμφωνα με την Ημερήσια Διάταξη που υπογράφεται από τον Δ' Αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος και θα προεδρεύσει της συνεδρίασης.
Η ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Βουλής θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί της Κυριακής, ενώ θα ακολουθήσει το μεσημέρι η ψηφοφορία για την εκλογή των λοιπών μελών του Προεδρείου.
Σύμφωνα με τον Κανονισμό στις δύο πρώτες συνεδριάσεις της νέας Βουλής προεδρεύει ο πρώτος τη τάξει Αντιπρόεδρος της προηγούμενης Βουλής που έχει επανεκλεγεί. Από την προηγούμενη Βουλή δεν εξελέγη ο Α' Αντιπρόεδρος της προηγούμενης Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, ο Β' Αντιπρόεδρος Γιάννης Μπαλάφας είναι πλέον μέλος της κυβέρνησης και δεν μπορεί να προεδρεύσει, ενώ και η Γ' Αντιπρόεδρος Δέσποινα Χαραλαμπίδου δεν επανεξελέγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.