HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αθ. Νταβλούρος: "Στις 20 Σεπτεμβρίου ξεκινάμε για να πάμε την Ελλάδα μπροστά"

γράφει ο υπ. Βουλευτής ΝΔ. Αχαΐας, Αθανάσιος Νταβλούρος Με μπροστάρη τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, την εμβληματική φυσιογνωμία, γέννημα - θρέ...

γράφει ο υπ. Βουλευτής ΝΔ. Αχαΐας, Αθανάσιος Νταβλούρος
Με μπροστάρη τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, την εμβληματική φυσιογνωμία, γέννημα - θρέμμα της τιμημένης παράταξης μας, οδηγούμαστε συντεταγμένα στη μεγάλη εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου, για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, για τη δικαίωση της πατρίδας μας.
Δύναμη στον αγώνα μας, μάς δίνει η επιστροφή στις ρίζες μας και, κυρίως, το χαρμόσυνο και ενθαρρυντικό συνάμα γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να πετύχει τη μέγιστη συσπείρωση των στελεχών μας, των μελών μας και της μαχητικής βάσης μας.
Δεν το κρύβω ότι με ιδιαίτερη ευχαρίστηση διαπίστωσα στην ομιλία του προέδρου μας, στην Πάτρα, τον επαναπατρισμό φίλων μας που τα τελευταία χρόνια είχαν αποστασιοποιηθεί από τη Νέα Δημοκρατία, είχαν απομακρυνθεί από τις τάξεις μας.
Όσοι για διαφόρους λόγους μάς είχαν γυρίσει στα δύσκολα την πλάτη, σήμερα είναι πάλι κοντά μας, πεπεισμένοι κι αυτοί πλέον για το δίκαιο της παράταξης μας, για την επιστροφή της στη διακυβέρνηση της χώρας, με το γνωστό αίσθημα εθνικής ευθύνης που πάντα τη χαρακτηρίζει.
Όλες και όλοι μαζί, πάμε τώρα με απαράμιλλη πίστη, με ενότητα και με αποφασιστικότητα, στη μεγάλη εκλογική μάχη που θα σηματοδοτήσει την ανατολή μιας νέας εποχής για την Ελλάδα.
Στις 20 Σεπτεμβρίου οι πολιτικοί απατεώνες, οι ψεύτες και λαοπλάνοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, θα πάρουν την αποστομωτική απάντηση από τους Έλληνες πολίτες, από αυτούς που εξαπάτησαν στις 25 Ιανουαρίου, προκειμένου να τους υφαρπάξουν την ψήφο.
Στις 20 Σεπτεμβρίου τα ψέματά τους τελειώνουν οριστικά και αμετάκλητα και βροντοφωνάζουμε: «Πρώτη και τελευταία φορά Αριστερά»!
Στις 20 Σεπτεμβρίου, ξεκινάμε τη μεγάλη συλλογική προσπάθεια για να πάμε την Ελλάδα και πάλι μπροστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.