HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΟΠΟΤΟ - Με μεγάλη επιτυχία το Αυγουστιάτικο Αντάμωμα των απανταχού Σοποτινών.

400 και πλέον άτομα κατέκλυσαν την πλατεία του χωριού στην γιορτή του Συλλόγου Σοποτινών. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέ...

400 και πλέον άτομα κατέκλυσαν την πλατεία του χωριού στην γιορτή του Συλλόγου Σοποτινών.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το Αυγουστιάτικο Αντάμωμα των απανταχού Σοποτινών.
Ο πάντα δραστήριος Σύλλογος Σοποτινών σε Συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Σπύρο Κουρή και την αρωγή όλων των χωριανών, οργάνωσαν και επιμελήθηκαν μια σειρά εκδηλώσεων που ζωντάνεψαν όπως κάθε Αύγουστο το όμορφο κεφαλοχώρι των Καλαβρύτων.
Την Παρασκευή 14 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν στο Πολιτιστικό- Ιστορικό Κέντρο του χωριού τα Εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής του αείμνηστου Κ. Φάσσου, ενός από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της εποχής του και μαθητή του μεγάλου Γεώργιου Ιακωβίδη. 
Την εκδήλωση με τίτλο «Αχαϊκό Φως»  στην οποία παρέστη και ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων Δημήτρης Χουλιάρας, παρουσίασε ο αεικίνητος πρόεδρος του Συλλόγου Σοποτινών κ. Σούλης Σοφιανόπουλος, ενώ για το έργο του επιφανούς καλλιτέχνη μίλησαν σε κλίμα συγκίνησης, η κόρη του και καταξιωμένη συγγραφέας  Γιοβάννα Καλπαξή και η Γραμματέας του Συλλόγου κα Αρετή Πράγια. Παραβρέθηκε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Δημλητριος Βαρβιτσιώτης,  ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων Δημήτρης Χουλιάρας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σπύρος Κουρής, ο Τάκης Μπουζιώτης μέλος του Δ.Σ της Π.Ε, εκπρόσωποι συλλόγων και πολλοί άλλοι.   
Ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο ο Σύλλογος διοργάνωσε  μια πραγματική γιορτή για τους 400 και πλέον «καλεσμένους» του στην Πλατεία του χωριού, με παραδοσιακούς χορούς και εκλεκτά εδέσματα που επιμελήθηκαν οι υπεύθυνοι του Καφεστιατορίου Βασίλης & Μαρία.
Η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα ξέφρενο πάρτυ της νεολαίας του χωριού με μοντέρνα μουσική από τον συντοπίτη dj Kour και χορό ως τις πρώτες πρωινές ώρες!
Τέλος, την Κυριακή το βράδυ, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας πραγματοποίησε το καθιερωμένο «αποχαιρετιστήριο barbeque» στις εγκαταστάσεις του Παραδοσιακού Ξενώνα του χωριού, ανανεώνοντας το ραντεβού με συντοπίτες στο όμορφο Σοποτό….

Εγκαίνια Έκθεσης Ζωγραφικής «Αχαϊκό Φως»- διακρίνονται η κόρη του αείμνηστου Κων/νου Φάσσου Γιοβάννα Καλπαξή και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Σοποτινών Αρετή Πράγια, Σούλης Σοφιανόπουλος, Τάκης Μούλος, Ντίνα Σωτηροπούλου, Δήμ. Βαρβιτσιώτης, Τάκης Μπουζιώτης
Αρκετός κόσμος στα Εγκαίνια της Έκθεσης- διακρίνονται ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων Δημήτρης Χουλιάρας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σπύρος Κουρής, η οικογένεια Νίκου Κοίλιαρη, ο Κωνσταντίνος Σταυρουλόπουλος και, η κόρη του σπουδαίου καλλιτέχνη & καταξιωμένη συγγραφέας Γιοβάννα Καλπαξή.
ο νυν & ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου σέρνουν το χορό: Σούλης Σοφιανόπουλος & Κώστας Παπαπαναγιώτου σε μεγάλα κέφια!
για 13η (και καθόλου γρουσούζικη) χρονιά στα decks
ο συντοπίτης dj Kour, κατά κόσμον Σταύρος Κουρής.
«αποχαιρετιστήριο barbeque» στις
εγκαταστάσεις του Παραδοσιακού Ξενώνα του χωριού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.