HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

N. Παπαδημάτος: "Μαζί με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην μάχη για την πατρίδα"

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  Η εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου βρίσκει την Πατρίδα μ...

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
Η εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου βρίσκει την Πατρίδα μας «τσακισμένη» από μία επτάμηνη ταλαιπωρία που άγγιξε ακόμη και τα όρια της καταστροφής Η απελθούσα Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέσα σε ελάχιστο πολιτικό χρόνο, επέφερε μία καταστροφή δυνανάλογης έκτασης και συνεπειών, σε σύγκριση με την βραχύβια ζωή της. Η απειρία, οι ιδεοληψίες, σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα που υπονομεύει ακόμη περισσότερο την οικονομία της χώρας, είναι ότι πιο τρανταχτό παρήγαγαν ο Αλέξης Τσίπρας ο συγκυβερνήτης του και ο μαθητευόμενος «στρατός» τους Σήμερα οι Έλληνες έχουν ανάγκη από σταθερότητα, και εμείς, όσοι διαδραματίσαμε ρόλο στα κοινά έχουμε την υποχρέωση να την διασφαλίσουμε Όσοι πολιτικοί άλλωστε δεν θέτουν ως πρώτη περοτεραιότητα το συμφέρον του λαού, δεν πρέπει να έχουν καμίασυμμετοχή, γιατίη αλήθεια είναι πια γνωστή σε όλους.
Το παραμυθένιο αφήγημα και τα ψέμματα κατέρρευσαν. Και η Νέα Δημοκρατία, η Παράταξη που εγγυάται την επιστροφή στην κανονικότητα και στην σταθερότητα, λέει ξανά την αλήθεια στον Ελληνικό λαό. Χωρίς να «στρογγυλεύει» και το κυριότερο, έτοιμη να συνεργαστεί με το σύνολο των υγιών πολιτικών δυνάμεων του τόπου για να επανεκκινήσει την οικονομία και να διασφαλίσει την ομαλή πορεία της χώρας στον δρόμο της εξόδου από την κρίση. Άλλωστε η Νέα Δημοκρατία έμαθε πολλά μέσα από τα λάθη της τα οποία ουδείς από εμάς αμφισβήτησε και δημόσια.
Εγγυόμαστε συνεπώς με ρεαλισμό και πρωτίστως με ευθύνη, ότι ήρθε η ώρα της αλήθειας την οποία με συνέπεια θα πούμε στον Ελληνικό λαό. Από αυτή λοιπόν την μάχη για την Πατρίδα, δεν θα πρέπει να λείψει κανείς. Δεν περισσεύει ούτε μία Ελληνίδα, ούτε ένας Έλληνας. Με αυτές τις απλές σκέψεις, που ωστόσο απηχούν το σύνολο της πραγματικότητας, συντάσσομαι κι εγώ στο πλευρό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη και ενεργοποιούμαι στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας. Του ηγέτη που είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη για να οδηγήσει τη χώρα στο ξέφωτο. Του ανθρώπου που είναι ένας από εμάς Καλώ ακόμη, όλους τους συμπολίτες μου, αλλά και τους απλούς και έντιμους συναγωνιστές με τους οποίους πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, να περπατήσουμε μαζί σε αυτό τον δύσκολο δρόμο. Στο δρόμο της σιγουριάς και σταθερότητας, στην οδό της ευθύνης και της αλήθειας
Με τιμή
Νικόλαος Παπαδημάτος 
Πρώην βουλευτής Αχαΐας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.