HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Πατρών

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο αποκατάστασης φθορών στο οδόστρωμα σ...

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο αποκατάστασης φθορών στο οδόστρωμα στη χιλιομετρική θέση 180,300 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Πατρών, με κατεύθυνση προς Πάτρα (Σελιανίτικα) θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σκοπό την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Πιο συγκεκριμένα, με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας. Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας θα πραγματοποιηθεί ολιγόωρη εκ περιτροπής διαχείριση της κυκλοφορίας στο ανωτέρω σημείο και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σε μια λωρίδα.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από ώρα 23.00 σήμερα το βράδυ (05.08.2015) έως ώρα 03.00 πρωινή της επομένης (06.08.2015), με εναλλακτική ημερομηνία σε περίπτωση κωλύματος την Πέμπτη (06.08.2015), κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.
Το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας συνιστά στους οδηγούς να τηρούν τις ρυθμιστικές πινακίδες και να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.