HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑ - Έκτακτη σύγκλιση Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας για την φωτιά στη Πάλαιρο

Μετά τη μεγάλης έκτασης φωτιάς που σημειώθηκε στη Δημοτική Ενότητα Παλαίρου Αιτωλοακαρνανίας από νωρίς το πρωί, η Αντιπεριφερειάρχης Π...


Μετά τη μεγάλης έκτασης φωτιάς που σημειώθηκε στη Δημοτική Ενότητα Παλαίρου Αιτωλοακαρνανίας από νωρίς το πρωί, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χ. Σταρακά συγκάλεσε έκτακτο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας με σκοπό την ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή, την πρώτη εκτίμηση των καταστροφών καθώς και το σωστό συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων για τη σωστή αντιμετώπιση του φαινομένου. 
Στο έκτακτο Σ.Ο.Π.Π. συμμετείχαν ακόμα ο Βουλευτής ΚΚΕ Αιτ/νίας κ. Ν. Μωραΐτης, ενώ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων κ. Ι. Λύτρας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Κολοβός και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Ι. Τέγας. Επίσης από το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας ο Δήμαρχος κ. Γ. Αποστολάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ν. Τσακάλης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κ. Μπαλατσούρας και ο Πρόεδρος Τοπικού Διαμερίσματος Παλαίρου κ. Δ. Σταχτιάρης. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία συμμετείχαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Ηπείρου Ι. Φορτσέρης, ο Διοικητής Π.Υ. Άρτας κ. Αθ. Μικρούλης και από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας ο Αναπληρωτής Διευθυντής κ. Δ. Παπαευθυμίου , καθώς και ο βοηθός του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή κ. Φ. Τσόλκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.