HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΕΡ.Δ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: Πρόσκληση υποψηφίων αναπληρωτών και ωρομισθίων ΕΕΠ & ΕΒΠ

Σύμφωνα με την υπ΄ αρ. 126653/Δ3/06-08-2015 (ΑΔΑ:7Δ0Χ465ΦΘ3-Ζ4Ζ) Πρόσκληση του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας  και Θρησκευμάτων, Δ/νση ...

Σύμφωνα με την υπ΄ αρ. 126653/Δ3/06-08-2015 (ΑΔΑ:7Δ0Χ465ΦΘ3-Ζ4Ζ) Πρόσκληση του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας  και Θρησκευμάτων, Δ/νση Ειδικής Αγωγής ανακοινώνεται ότι όσοι επιθυμούν να προσληφθούν ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι των ειδικοτήτων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και ως αναπληρωτές Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) που προβλέπονται από το νόμο για τη στελέχωση των ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ και κατέχουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για μόνιμο διορισμό σε ΣΜΕΑΕ,  μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από 7-08-2015 μέχρι 14-08-2015 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και μόνο, στην οποία επιθυμούν να προσληφθούν.
Αιτήσεις υποβάλλονται  αυτοπροσώπως από τον υποψήφιο ή με συστημένη επιστολή με σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι και την (Παρασκευή)  14-08-2015 ή μέσω τρίτου προσώπου μόνο με εξουσιοδότηση. Στην περίπτωση αυτή ο εξουσιοδοτούμενος προσκομίζει και την αστυνομική του ταυτότητα.
Η σχετική πρόσκληση καθώς και υποδείγματα αιτήσεων βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας: pdede@sch.gr.
Επισήμανση: Οι υποψήφιοι που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στους πίνακες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, στην οποία υποβάλλουν εκ νέου αίτηση μπορούν να υποβάλουν μόνον τα παρακάτω δικαιολογητικά : 
α) Αίτηση-Δήλωση προτιμήσεων 
β) Εφόσον έχουν την πολυτεκνική ιδιότητα νέα πιστοποιητικά της κατηγορίας στην οποία ανήκουν, τα οποία πρέπει να έχουν εκδοθεί εντός του τελευταίου εξαμήνου. Επισημαίνεται ότι η ιδιότητα αυτή πρέπει να συντρέχει και κατά το χρόνο πρόσληψης. 
γ) Οι υποψήφιοι που είναι άτομα με αναπηρία, σε ποσοστό τουλάχιστον 67% ή είναι γονείς παιδιών με επ΄ αόριστον αναπηρία σε ποσοστό τουλάχιστον 67%, θα πρέπει να υποβάλουν εκ νέου τα πιστοποιητικά. Πιστοποιητικά χορήγησης ποσοστών αναπηρίας, που έχουν εκδοθεί πριν την 1/9/2011 από τις Πρωτοβάθμιες Υγειονομικές Επιτροπές των Νομαρχιών, της Περιφέρειας ή των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, γίνονται δεκτά και μπορούν να χρησιμοποιούνται επ’ αόριστον, αν πρόκειται για επ’ αόριστον κρίση ή άλλως μέχρι την ημερομηνία που λήγει η ισχύς τους, χωρίς να απαιτείται εκ νέου εξέταση από τις Υγειονομικές Επιτροπές του ΚΕ.Π.Α. 
(Φ 80000/οικ.30002/1896/14-12-2011 Υ.Α.).
Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται η υποβολή βεβαίωσης του ΚΕ.Π.Α. 
δ) Για τις περιπτώσεις που έχουν μεταβληθεί προσωπικά στοιχεία (Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., Διεύθυνση κατοικίας, αριθμός τηλεφώνου κλπ), αυτά θα δηλώνονται υποχρεωτικά με υπεύθυνη δήλωση. 
Σε περίπτωση που η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας ζητήσει από τον υποψήφιο την εκ νέου προσκόμιση όλων των προβλεπομένων εγγράφων (τίτλων, πιστοποιητικών, βεβαιώσεων κλπ) ο υποψήφιος υποχρεούται να τα προσκομίσει.
Για την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας 
Ακτή Δυμαίων 25Α & Σκαγιοπουλείου
26222 Πάτρα
Πληροφορίες στο τηλ.2610- 362400 & 2610-362417

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.