HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ματαίωση Διαγωνισμών Ψηφιακής Σύγκλισης της Ι.Μ. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ανακοινώνει τη ματαίωση της διενέργειας των διαγωνισμών για την επιλογή Αναδόχου για το κάτωθ...

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ανακοινώνει τη ματαίωση της διενέργειας των διαγωνισμών για την επιλογή Αναδόχου για το κάτωθι Έργο:
«Ψηφιοποίηση και Ανάδειξη του Πολιτιστικού Αποθέματος της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Ψηφιακές Υπηρεσίες βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες και της επιχειρήσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας» με κωδικό ΟΠΣ 494181.
Κατόπιν της κοινοποίησης της με αριθμό πρωτοκόλλου 152.107/ΨΣ2952-Α2 απόφασης της Διαχειριστικής Αρχής του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» με την οποία απορρίπτεται το αίτημα θεραπείας της Αναθέτουσας Αρχής και δεν κρίνεται δυνατή η ανάκληση της διοικητικής πράξης της ΕΥΔ με αριθ. Πρωτ. 151.664/ΨΣ269-Α2/14.05.2015 που αφορά στην ανάκληση της απόφασης ένταξης της ανωτέρω σχετικής πράξης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.