HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Εξαιρετική Σιμουλτανέ στον πεζόδρομο

Η πιο ποιοτική Σιμουλτανέ -από άποψη αντίπαλων- ( Κοντής Χαράλαμπος, Κέφα Ρετζίνο, Μαρώσης Παναγιώτης, Μπαχάς Φάνης, Κόβατς Μπιάνκα, Α...


Η πιο ποιοτική Σιμουλτανέ -από άποψη αντίπαλων- (Κοντής Χαράλαμπος, Κέφα Ρετζίνο, Μαρώσης Παναγιώτης, Μπαχάς Φάνης, Κόβατς Μπιάνκα, Αχμετάι Κλάιντι, Σταυρόπουλος Σταύρος, Γιοβάς Γεώργιος, Παναγοπούλου Κωνσταντίνα, Μπαχάς Γεώργιος, Δαπόντας Δημήτριος) ήταν αυτή που παρέθεσε 30/08/2015 στα Καλάβρυτα ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Δρ. Ν.Χ.Ραζής, σε συνεργασία με το Ζαχαροπλαστείο Ερμείδης στο άνω μέρος του πεζόδρομου. Χαρακτηριστικό είναι ότι παίχτηκαν θαυμάσιες παρτίδες και διήρκεσε 5 ώρες και 30 λεπτά !!! Πέρα από τα αποτελέσματα (νίκη του Γιώργου Μπαχά και ισοπαλίες των Κωνσταντίνα Παναγοπούλου και Σταύρου Σταυρόπουλου), η ποιότητα των παικτών είναι τέτοια, ώστε να καθίσταται πλέον επιτακτική η συστηματική εξέλιξη τους δια μέσου οργανωμένων μαθημάτων Ζατρικίου από εξειδικευμένους δασκάλους του είδος. 
Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται η ως άνω εκδήλωση, την οποία και παρακολούθησε αρκετός κόσμος, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη διάδοση του αθλητισμού και του πολιτισμού.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ:
http://www.kalavrytanews.com/2015/08/KALAVRYTA-AGONES-EPIDEIJHS-SIMOYLTANE.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.