HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΟΤΑΝΗ -28ο Συναπάντημα 2015 - Το Πρόγραμμα των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΟΤΑΝΑΙΩΝ 28ο ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σκοταναίων...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΟΤΑΝΑΙΩΝ
28ο ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ 2015
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σκοταναίων, σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι και είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του 28ου Συναπαντήματος 2015 γιορτάζοντας τα 40 χρόνια ίδρυσης του Συλλόγου μας, και να γεμίσει με μουσική, χορό, θέαμα, μαγεία και γνώση, τη Γενέτειρά μας, τη Σκοτάνη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
Εορτή της Παναγίας.
Εκκλησιασμός με αρτοκλασία.
Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, στο προαύλιο της εκκλησίας, θα γίνει διανομή του άρτου και θα προσφερθούν γλυκίσματα και αναψυκτικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
Θα πραγματοποιηθεί πρωινή εκδρομή στον Ιερό Ναό της Παναγίας Πλατανιώτισσας.
Η Παναγία Πλατανιώτισσα, βρίσκεται σε μια υπέροχη καταπράσινη τοποθεσία, μέσα σε μεγάλα πανύψηλα πλατάνια και με πολλά άφθονα κρύα νερά που δροσίζουν και ομορφαίνουν την περιοχή.
Το θαυματουργό εκκλησάκι της Παναγίας Πλατανιώτισσας, έχει δημιουργηθεί στο κοίλωμα τριών ιερών πλατανιών, που με τα χρόνια ενώθηκαν μεταξύ τους. Πρόκειται για μία εκκλησία μέσα σ΄ ένα μεγάλο δένδρο.
Εκεί, θα έχουμε τη δυνατότητα να προσκυνήσουμε και να απολαύσουμε τη φυσική ομορφιά και δροσιά που προσφέρει ο τόπος.
To Βράδυ στην πλατεία του χωριού και ώρα 20.00 μ.μ. σας περιμένουμε όλους να μας προσφέρετε παλαιά αντικείμενα (όπως: γεωργικά – κτηνοτροφικά εργαλεία, παραδοσιακά οικιακά είδη, υφαντά, κεντήματα, κ.α.) προκειμένου να ξεκινήσει η συλλογή για την δημιουργία του Λαογραφικού μας Μουσείου.

ΤΡΙΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
Το πρωί και ώρα 06.30 π.μ θα συγκεντρωθούμε, μικροί και μεγάλοι, στην πλατεία, για να πραγματοποιήσουμε πεζοπορία στην τοποθεσία ΑΗ –ΛΙΑ του χωριού μας.
Το Βράδυ, στην πλατεία του χωριού, θα πραγματοποιηθεί για τους μικρούς μας φίλους «Βραδιά καλλιτεχνικής δημιουργίας και φαντασίας» και παράλληλα θα υπάρχει και Έκθεση φωτογραφίας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
Στην πλατεία του χωριού και ώρα 20.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί βραδιά έντεχνου - λαϊκού τραγουδιού.
Τη μουσική βραδιά, θα πλαισιώσει η Αθηνά και ο Μιχάλης Ρηγόπουλος, παιδιά της αείμνηστης λαϊκής τραγουδίστριας Τζένης Βάνου καθώς επίσης και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που με την κιθάρα του θα μας ερμηνεύσουν τα τραγούδια της, που τόσο αγάπησε και αγαπήθηκαν από τον κόσμο.

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
Στην πλατεία του χωριού και ώρα 20:30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στα:
«40 χρόνια ίδρυσης του Συλλόγου Σκοταναίων»
Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να πηγαίνεις στο μέλλον και να κοιτάς το παρόν, χωρίς όμως να ξεχνάς το παρελθόν.
Θα γυρίσουμε τις αναμνήσεις 40 χρόνια πίσω, τιμώντας τα Ιδρυτικά Μέλη του Συλλόγου για την αγάπη και την εθελοντική τους προσφορά.
Και φέτος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λυκουριωτών και Υπεύθυνος της Χορευτικής Ομάδας Συλλόγου Λυκουριωτών κ. Σωκράτης Μούσιος θα μας παρουσιάσει ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και υπόσχεται να μας χαρίσει για μια ακόμη φορά μοναδικές στιγμές κεφιού και χαράς.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης, σ΄ όλους τους παρευρισκομένους, θα προσφερθεί βραστό και κρασί.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
Στην πλατεία του χωριού και ώρα 18:30 μ.μ. η ΚΛΟΟΥΝ ΝΙΚΗ EVENTS με την παρέα της θα ψυχαγωγήσει τους μικρούς μας φίλους με πολλά μαγικά και πρωτότυπα παιχνίδια.
Στην συνέχεια, και ώρα 20.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Η Διαχρονικότητα της Ελληνικής Μουσικής - Το Καλαβρυτινό Τραγούδι» με κεντρικό ομιλητή τον Δικηγόρο κ. Δημήτριο Σταθακόπουλο, Δρ. Κοινωνιολογίας της Ιστορίας  του Παντείου Πανεπιστημίου, καταγόμενος από το Λευκάσιο Καλαβρύτων, ο οποίος και θα μας τραγουδήσει Καλαβρυτινά τραγούδια με τον ταμπουρά και το λαούτο.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα απολαύσουμε τα παραδοσιακά γλυκά και τις πίτες των ντόπιων κυριών και θα διανεμηθούν συμβολικά δώρα προς τιμήν τους.
Η Βραδιά θα συνεχισθεί με πολύ κέφι και χορό, για μικρούς και μεγάλους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
Το βράδυ και ώρα 20:00μ.μ. θα συγκεντρωθούμε στην πλατεία του χωριού για το 28ο ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ και την κοινή συνεστίαση με όλους του πατριώτες και φίλους του Συλλόγου μας, γιορτάζοντας τα γενέθλια των 40χρόνων ίδρυσης του Συλλόγου Σκοταναίων.
Η Βραδιά θα πλαισιωθεί από D.J. και με παραδοσιακούς χορούς από τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ.

Αγαπητά Μέλη,
Στους δύσκολους αυτούς καιρούς της βαθιάς ύφεσης και των δυσκολιών, για όλους τους απανταχού Σκοταναίους, ελπίζουμε και ευχόμαστε, ως Διοικητικό Συμβούλιο, ότι το 28ο Αυγουστιάτικο Συναπάντημα μαζί με τα 40 χρόνια ίδρυσης του Συλλόγου μας, αντιστέκεται και ανοίγει τα φτερά του για μια ακόμη πτήση μεγάλων αξιώσεων και προσδοκιών και να αποτελέσει για μια ακόμη φορά πόλο έλξης, χαράς και διασκέδασης.
Σκοπός και στόχος, όλων μας είναι να συνεχίσουμε να δίνουμε ζωή στον τόπο που εσείς γεννηθήκατε, και που εμείς ως παιδιά παίξαμε και μεγαλώσαμε περνώντας τα ομορφότερα καλοκαίρια μας στο χωριό και κρατώντας δυνατές τις παιδικές μας αναμνήσεις.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, σας ευχαριστεί και πιστεύει στην δική σας παρουσία, στήριξη και συμμετοχή για την υλοποίηση των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων για να ζήσουμε ένα ξεχωριστό πολιτιστικό καλοκαίρι στη Σκοτάνη.
Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου έχει τη διακριτική ευχέρεια για τυχόν τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων, ανάλογα με τις υφιστάμενες ανάγκες.

Καλή Αντάμωση
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΡΙΑΝΘΗ Γ. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ.ΛΑΠΠΑΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΝΔΡΙΑΝΗ Β. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΑΠΛ.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Β. ΖΗΚΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ Χ. ΚΑΝΤΙΦΕΛΗ
ΕΦΟΡΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Η.ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΣ
ΜΕΛΗ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡ.ΣΑΤΟΛΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘ.ΤΣΙΑΚΟΥΛΙΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΤΣΙΩΤΟΣ   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.