HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2015 - Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων

Την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 αναμένεται το Υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει επίσημα τις βάσεις 2015 και να δώσει τέλος στην αγωνία τω...


Την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 αναμένεται το Υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει επίσημα τις βάσεις 2015 και να δώσει τέλος στην αγωνία των υποψηφίων
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, στις φετινές βάσεις 2015 θα έχουμε πτώση των βάσεων για τις υψηλόβαθμες σχολές, που θα ξεκινούν από λίγα μόρια (200-400) πτώση στις μεσαίες σχολές (500-800 μόρια) και «βουτιά» σε χαμηλόβαθμα πανεπιστημιακά τμήματα (και κυρίως στα ΤΕΙ της περιφέρειας) έως και αρκετά πάνω από 2.000 μόρια. Ειδικότερα, η πτώση στις βάσεις θα είναι ιδιαίτερα αισθητή όπως λένε εκπαιδευτικοί αναλυτές σε σχολές που έχουν μαθήματα αυξημένης βαρύτητας όπως τα Μαθηματικά και η Φυσική Κατεύθυνσης αφού εκεί σημειώθηκαν οι χειρότερες επιδόσεις.
Για τα ΕΠΑΛ, περισσότεροι από 7 στους 10 υποψηφίους των ΕΠΑΛ Ομάδα Α έγραψαν κάτω από τη βάση στα μαθήματα γενικής παιδείας τα Μαθηματικά και τη Νεοελληνική Γλώσσα.


  





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.