HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΟΥΤΕΛΗ: Η Επίσκεψη του ευεργέτη Αθανασίου Μαρτίνου

Την Δευτέρα 16 Αυγούστου 2015 διοργανώθηκε από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο , το Πολιτιστικό Σύλλογο "Αναγέννηση" και την Τοπ...


Την Δευτέρα 16 Αυγούστου 2015 διοργανώθηκε από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, το Πολιτιστικό Σύλλογο "Αναγέννηση" και την Τοπική Κοινότητα Κούτελης Καλαβρύτων, εκδήλωση για τον Μεγάλο Ευεργέτη, εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο για τη μέχρι τώρα μεγάλη προσφορά του στο χωριό με την πλήρη ανακαίνιση του Ιερού Ναού Κοίμησης της Θεοτόκου στην Κούτελη. 
Ο εφοπλιστής Αθανάσιος Μαρτίνος ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, ανέλαβε όλο το κόστος των εργασιών ανακαίνισης, ανακατασκευής και συντήρησης του Ναού.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, ο εφημέριος της ενορίας π. Φίλιππος Χόρμπας,  ο βοηθός δημάρχου Ν.Μαγκαφάς, ο δημοτικός σύμβουλος Ν. Σφαραγκούλιας, ο πρώην Δήμαρχος Αθ.Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Τ.Κ Ανδρέας Σφαραγκούλιας, o πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Θεοδόσης Παναγόπουλος πολλοί συγχωριανοί, ο μηχανικός της εταιρείας C.E.R.S που υλοποιεί το έργο Δημήτριος Μπαλλής, και πλήθος κόσμου.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γ. Λαζουράς, ο π. Φίλιππος Χόρμπας, ο πρόεδρος της Τ.Κ Ανδρέας Σφαραγκούλιας και η  κα Νίκη Παναγοπούλου οι οποίοι αναφέρθηκαν στην μεγάλη προσφορά του κ. Μαρτίνου, το ιστορικό του ναού και φυσικά τις ευχαριστίες όλων για αυτήν την μεγάλη προσφορά. 
Ο πρόεδρος της Τ.Κ Ανδρέας Σφαραγκούλιας σε δήλωσή του τονίζει: "Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χωριανούς μου, που με την συμμετοχή τους και την αγάπη που περιέβαλλαν τον κύριο Μαρτίνο συνέβαλλαν έτσι ώστε αυτός να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος για την επιλογή του. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Παναγόπουλο Αντώνη που παρότρυνε τον κύριο Μαρτίνο να κάνει αυτή την μεγάλη δωρεά, τον ιερέα και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του χωριού μας, τον πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου του συλλόγου καθώς και όλους τους συγχωριανούς που προσέφεραν για την επιτυχία του δείπνου." 


1 σχόλιο

  1. Τα αυτονόητα που πρέπει να τα κάνει ο δήμος-περιμένει να τα κάνουν ευεργέυες εφοπλιστές,κατάντια.Ας μας φτιάξει και το δρόμο από Φλάμπουρα για Μακελλαριά να τελειώνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.