HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΛΑΝΗΤΕΡΟΥ: Ματαιώνεται το Συναπάντημα 2015

Ανακοίνωση Συλλόγου Πλανητεριωτών Αθήνας Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ στις 23/07/15 αποφάσισε ομόφωνα να ΜΗΝ πραγματο...


Ανακοίνωση Συλλόγου Πλανητεριωτών Αθήνας
Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ στις 23/07/15 αποφάσισε ομόφωνα να ΜΗΝ πραγματοποιηθεί το ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ στις 15/08/15, όπως είχε αποφασίσει και δημοσιεύσει σε προηγούμενες ανακοινώσεις στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο.
Η ΜΑΤΑΙΩΣΗ οφείλεται σε έκτακτα γεγονότα.
Ο Σύλλογός μας είχε προβεί σε όλες τις προετοιμασίες για την πραγματοποίηση και την επιτυχία του ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑΤΟΣ, παρά τις οικονομικές συνθήκες που επικράτησαν τελευταία στη χώρα μας (κλείσιμο τραπεζών, οικονομική ασφυξία κλπ).
Η επιτυχία όμως του ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑΤΟΣ βασίζεται στη συμμετοχή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ στο γλέντι και στη χαρά. Δυστυχώς όμως έκτακτο γεγονός υποχρεώνει πάρα πολλούς συμπατριώτες μας να μη συμμετάσχουν στην όλη εκδήλωση.
Κατόπιν τούτου - κι επειδή πιστεύουμε ότι η κατανόηση και η συμπεριφορά μας πρέπει να είναι ειλικρινής και ανάλογη προς όλους - το Δ.Σ. αποφάσισε τη ΜΑΤΑΙΩΣΗ του φετινού ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑΤΟΣ.
Ελπίζουμε και πιστεύουμε να μας δοθεί η ευκαιρία στο άμεσο μέλλον να πραγματοποιήσουμε ευχάριστες εκδηλώσεις, όπου θα συμμετέχουν όλοι οι ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΕΣ.
Επί τη ευκαιρία ζητάμε συγγνώμη από τους φίλους μας, που ήθελαν να παρευρεθούν στο Συναπάντημα του χωριού μας αλλά δε θα μπορέσουν διότι: «Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε Θεός κελέυει».
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Άγγελος Βαγενάς
Ο Γεν. Γραμματέας Δημήτρης Μηλιτσόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.