HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διαψεύδει η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αιγίου τις φήμες περί διάλυσης

Aνακοίνωση με διαψεύδει τις φήμες και τα δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων περί "διάλυσης" του ιδρύματος, εξέδωσε ο διοικητής ...


Aνακοίνωση με διαψεύδει τις φήμες και τα δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων περί "διάλυσης" του ιδρύματος, εξέδωσε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας (Αιγίου) κ. Κωνσταντίνος Φωτόπουλος
Η ανακοίνωση του κ. Φωτόπουλου αναφέρει χαρακτηριστικά:
Προς καθησυχασμό των συμπολιτών μας, που πιθανόν εξαιτίας εσφαλμένων δημοσιευμάτων μερίδας του τύπου να ανησυχούν για την λειτουργία του Νοσοκομείου και για την ασφάλεια τους, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
1) Ο Διοικητής και το Δ.Σ εκτελούν τα καθήκοντά τους ανελλιπώς και με την δέουσα υπευθυνότητα, ως οφείλουν.
2) α) Μόνο κάθε Τετάρτη και κάθε δεύτερη Κυριακή και Δευτέρα του μήνα δεν μετέχει στην γενική εφημερία (επείγοντα) η Χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου. Οπότε και οι διακομιδές γίνονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Αυτό αθροίζεται στο μέγιστο των εννέα (9) ημερών για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.
β) Όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις πραγματοποιούνται κανονικά.
γ) Όλες οι υπόλοιπες κλινικές του Νοσοκομείου λειτουργούν επί 24ώρου βάσεως.
3) Όλο το προσωπικό συναισθανόμενο την σοβαρότητα των στιγμών που διέρχεται η χώρα μας, εκτελεί με την μέγιστη αυτοθυσία και υπευθυνότητα τα καθήκοντά του. 
4) Η υπηρεσία έχει φροντίσει ώστε οι ελλείψεις (φάρμακα, υγειονομικό υλικό κλπ) του Νοσοκομείου να είναι μηδενικές, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον.
5) Οι γιατροί που αναφέρονται ως παραιτηθέντες είναι δύο (2) επικουρικοί ιατροί των οποίων έληξε η σύμβαση.
Οι πληροφορίες περί ημιδιάλυσης του Νοσοκομείου, ζοφερής εικόνας, ουσιαστικού κλεισίματος και διοικητικής ανυπαρξίας είναι από μη αξιόπιστες πηγές, ανεύθυνες και επικίνδυνες και θα πρέπει όπως προβλέπει η δημοσιογραφική δεοντολογία να διασταυρώνονται και επιβεβαιώνονται από τους καθ’ ύλην αρμοδίους υπηρεσιακούς παράγοντες ώστε η ενημέρωση των πολιτών να μην βασίζεται σε διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.