HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απεργιακή κινητοποίηση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α

Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στους Δήμους, την ημέρα ψήφισης των νέων μέτρων, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή τ...


Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στους Δήμους, την ημέρα ψήφισης των νέων μέτρων, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., κατά τη σημερινή συνεδρίασή της.
«Οι Σύλλογοι-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο πλαίσιο εφαρμογής της Απόφασης του Γενικού Συμβουλίου της 18ης Ιουνίου 2015 για πραγματοποίηση 24ωρης Απεργιακής Κινητοποίησης την ημέρα ψήφισης των νέων μέτρων, πραγματοποιούν άμεσα Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις, ενημερώνοντας αναλυτικά όλους τους εργαζόμενους.
Οργανώνουμε στους χώρους εργασίας την επιτυχία της 24ωρης Απεργιακής Κινητοποίησης που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα ψήφισης των μέτρων στην Βουλή.
Τον συντονισμό της Ομοσπονδίας με την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και άλλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου για κοινή συνεχή δράση το επόμενο χρονικό διάστημα. 
Το συνδικαλιστικό κίνημα και το επόμενο χρονικό διάστημα θα αγωνιστεί για την ανατροπή των πολιτικών λιτότητας που "χάνονται" σε ένα "βαρέλι δίχως πάτο". 
Θα αγωνιστεί με συνέπεια για τη διαγραφή του χρέους, ως τη μόνη προοπτική για την έξοδο από το "σπιράλ του θανάτου", που με απόφαση και αυτής της κυβέρνησης παραμένουμε!!!», τονίζεται στην ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.