HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Εγκρίθηκε ο φάκελος για τα έργα της "111" - Σύντομα οι εργασίες

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Kalavrytanews.com το οποίο παρακολουθεί στενά την εξέλιξη για τα έργα που έχει εξαγγείλει η ...


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Kalavrytanews.com το οποίο παρακολουθεί στενά την εξέλιξη για τα έργα που έχει εξαγγείλει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Εθνική Οδό Πατρών – Τριπόλεως (πρώην 111), μπήκαμε στην τελική ευθεία μετά από πραγματικό αγώνα δρόμου με πολλά εμπόδια και σύντομα θα ξεκινήσουν τα έργα (μέσα στο καλοκάιρι)  
Την προηγούμενη εβδομάδα εγκρίθηκε ο φάκελος του έργου από την ελεγκτική επιτροπή και αμέσως ζητήθηκε από τον εργολάβο του έργο να καταθέσει εντός 15 ημερών τα δικαιολογητικά και την εγγυητική επιστολή ωστε να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα. Το πρόβλημα της εγγυητικής, λόγω του προβλήματος με το κλείσιμο των τραπεζών θα ξεπεραστεί σύμφωνα με τις πληροφορίες μας (ενδεχομένως να δοθεί και μια μικρή παράταση πέρας των 15 ημερών)
Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε, γνωρίζοντας όλα τα βήματα που εχουν γίνει έως τώρα, είναι η επίμονη και επίπονη προσπάθεια από πλευράς της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τόσο του ίδιου του Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα όσο και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας κ. Αλεξόπουλο, αλλά και όλων των στελεχών της Περιφέρειας. 
Το έργο «Συντήρηση – Βελτίωση – Αποκατάσταση και Άρση Επικινδυνότητας της Ε.Ο. με αριθμό 33 Πάτρα – Τριπόταμα – Διασταύρωση με Ε.Ο. 74 στα τμήματα αρμοδιότητας της Π.Δ.Ε.» με προϋπολογισμό 4.500.000 ευρώ και χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2013 της ΣΑΕΠ 001.
Να θυμίσουμε οτι, 
-Την 1η Φεβρουαρίου η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Διονυσία Μαράτου εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας των Σoποτινών, μετέφερε μήνυμα του Περιφερειάρχη, πως πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν τα έργα στην Πατρών - Τρίπολης (διαβάστε εδώ). 
-Στις 12 Φεβρουαρίου, για το θέμα της "111", πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των Αντιπεριφερειαρχών Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο, Π.Ε. Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο και Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Λύτρα και των Διευθυντών των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Μπεσαράτ Φάρες, Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Αριστοτέλη Κορκό και Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας Μιχάλη Καλογερόπουλο (διαβάστε εδώ) .
- Την 18η Μαρτίου ολοκληρώθηκε το χρονικό όριο για τυχόν ενστάσεις χωρίς να παρουσιαστεί καμία και
- Την 30η Ιουνίου εγκρίθηκε ο φάκελος του έργου από την Ελεγκτική επιτροπή.
Πολύ πολύ σύντομα, σύμφωνα με όλο το ρεπορτάζ του kalavrytanews.com και τις διαβεβαιώσεις από πλευρράς Περιφέρειας, ξεκινά το μεγάλο έργο που θα δώσει πνοή σε ολόκληρη την Αχαΐα, κυρίως για τα χωριά μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.