HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της 17ης Ιουλίου 2015

1. Περί των εκδηλώσεων μνήμης στις Τοπικές Κοινότητες Κορφών, Ψωφίδας (Τριποτάμων) και Τρεχλού (Λαπάτας) του Δήμου Καλαβρύτων και πε...



1. Περί των εκδηλώσεων μνήμης στις Τοπικές Κοινότητες Κορφών, Ψωφίδας (Τριποτάμων) και Τρεχλού (Λαπάτας) του Δήμου Καλαβρύτων και περί τέλεσης του ετήσιου μνημόσυνου για την Καλαβρυτινή Μάννα και τον Ηρακλή Πετιμεζά.
ΑΠΟΦΑΣΗ: 500 ευρώ για την εκδήλωση στο Τρεχλό,  500 ευρώ για την εκδήλωση στις Κορφές. Η Εκδήλωση για την "καλαβρυτινή μάνα" θ πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο στις 14 Αυγούστου. Θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην Κλειτορία στις 16 Αυγούστου προς τιμήν των αγωνισθέντων στην Κύπρο, σε συνεργασία με το δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Μηλιτσόπουλο και με συντονιστή τον Δημήτριο Κούκουρα 

2.Περί των πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου για το τρέχον καλοκαίρι, με τίτλο: «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015». 
ΑΠΟΦΑΣΗ: 
  • Θεατρική παράσταση στις 7 Αυγούστου στα Καλάβρυτα με το έργο "Φόνισσα" του Παπαδιαμάντη χωρις χρηματοδότηση από τον Δήμο αλλα από χορηγούς.
  • Δημοτική βραδιά στην Δάφνη με χρηματοδότηση 1500 ευρώ 
  • Εκδηλώσεις σε Κλειτορία (21/8) και Καλάβρυτα (22/8) από τον Παγκαλαβρυτινό σύλλογο Πάτρας, χωρίς χρηματοδότηση από το Δήμο (μόνο υλικοτεχνική βοήθεια)
3. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2015. 
ΑΠΟΦΑΣΗ
Τροποποιήθηκε ο προϋπολογισμός για εκτέλεση έργων ύδρευσης στο Λαγοβούνι (7.200 ευρώ) και Ρογούς  (7.200 ευρώ)

4. Περί ερμηνείας και διευκρίνησης (τροποποίησης) της υπ’ αριθ. 346/2014 κανονιστικής απόφασης του Δημοτικού Συβουλίου, όσον αφορά τη Δημοτική Ενότητα Αροανίας. 
ΑΠΟΦΑΣΗ
Παραμένει ως είχε, όταν ακόμα λειτουργούσε ως Δήμος Αροανίας (τέλη νεκροταφείου 10ευρώ μονος τάφος 20 ευρώ ο διπλός)

5. Περί ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου: 5.1.Για την αναπτυξιακή πολυμετοχική ανώνυμη εταιρεία «ΑΧΑΪΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α». 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Βασικός μέτοχος της «ΑΧΑΪΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α» έιναι ο Δήμος Καλαβρύτων. Δεν επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός του Δήμου  αφού μισθοδοσίες και έξοδα καλύπτονται από τα διαχειριζόμενα προγράμματα

5.2. Για την ανώνυμη εταιρεία του Δήμου Καλαβρύτων «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α.». 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

5.3. Για το υπόμνημα του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Καλαβρύτων, με την επωνυμία: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ (Δ,.Μ.Κ.Ο.), που εστάλη με την υπ’ αριθμ. 14/2015 απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου. 
ΣΗΜ: Θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ.

5.4. Για την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καλαβρύτων-Σπήλαια Λιμνών Καστριών.
ΑΝΑΒΛΉΘΗΚΕ 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αίσθηση και αρνητικά σχόλια προκάλεσε η απουσία αρκετών δημοτικών συμβούλων της παράταξης Κατσικόπουλου με αποτελεσμα σε αρκετά θεματα να μην υπαρχει απόφαση αφού δεν υπηρχε απαρτία.....

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.