HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ - H EΡΑ Πάτρας ανοίγει τα μικρόφωνα

Aνοίγουν από την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 τα μικρόφωνα της ΕΡΑ Πάτρας όπως ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στην αχαϊκή πρωτεύουσα. ...



Aνοίγουν από την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 τα μικρόφωνα της ΕΡΑ Πάτρας όπως ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στην αχαϊκή πρωτεύουσα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 , 24 μήνες μετά το αυθαίρετο και βίαιο κλείσιμο της ΕΡΤ, ο μεγάλος και δίκαιος αγώνας των εργαζομένων, των αλληλέγγυων και της τοπικής κοινωνίας δικαιώνεται.
Η φωνή που δε σίγησε ποτέ, η ισχυρή φωνή της κοινωνίας ,η ελεύθερη έκφραση και το πιο δυνατό και σταθερό «σήμα» στη δυτική Ελλάδα δυναμώνει.
Η ΕΡΤ Πάτρας την Πέμπτη 11 Ιουνίου από τις 9.00 το πρωί ανοίγει μικρόφωνα για φορείς και πολίτες που ενίσχυσαν την επαναλειτουργία των Περιφερειακών Σταθμών και επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή τους στη διατήρηση της πραγματικά δημόσιας Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης…»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.