HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιορτή Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή με Θανόπουλο και Καράμπελα

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου η 4η Γιορτή του Ερασιτέχνη Ποδοσφαιρ...


Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου η 4η Γιορτή του Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή, την οποία διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνων Ποδοσφαιριστών σε συνεργασία με την ΕΠΣ Αχαϊας και με την βοήθεια του Τμήματος Άθλησης του Δήμου Αιγιαλείας.
«Μια ιδέα που έγινε θεσμός», άλλαξε την φετινή χρονιά πόλη και διοργανώθηκε στο γειτονικό Αίγιο, παρουσία περίπου 100 ατόμων στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου.
Πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ της Μικτής ομάδας Αιγιάλειας/Καλαβρύτων και της αντίστοιχης της Πάτρας/Δυτικής Αχαϊας, με τους τυπικά φιλοξενούνενους να κερδίζουν με 2-5, χάρη στα τέρματα των Σέρρου (6’), Μουστακόπουλου με πέναλντι (33’), Σαββόπουλου (43’), Φραντζή (53’) και Παπαχριστόπουλου (80’). Για τους Αιγιώτες είχε μειώσει προσωρινά σε 1-3 και 2-4 ο Παναγιώτης Κόρδας (50’, 54’).
Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι Σακελλαρίου Παναγιώτης, Σταυρόπουλος Σπυρίδων και Μέρμηγκας Νικόλαος, στους οποίους απονεμήθηκε στο τέλος του αγώνα από τον Κώστα Μεσάζο, αναμνηστικό δίπλωμα για την συμμετοχή τους στην γιορτή.
Αναμνηστικά διπλώματα απονεμήθηκαν και στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές Γιάννη Παλαιολογόπουλο, Νίκο Παπαχριστόπουλο και Αντώνη Ζήκο, από τους Δημήτρη Κόμπλα και Δημήτρη Μπαλαφούτη.
Στο ημίχρονο του αγώνα έγιναν διάφορες βραβέυσεις σε ποδοσφαιριστές από την περιοχή της Αιγιαλείας. Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι Παναγιώτης Ζαππής (δεν παρευρέθη και την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πατέρας του Αντρέας) από τον κ. Κουτρόπουλο Παναγιώτη, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Καμαρών Κώστας Λαλαγιάννης από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαϊας Δημήτρη Μπαλαφούτη, ο Στέφανος Τριανταφύλλου από την κ. Ρόμπολα Αριστέα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναιγιάλειου Νίκος Αντωνόπουλος από τον κ. Αντώνη Ρέλλα, ο 58χρονος και ακόμα εν ενεργεία ποδοσφαιριστήςΚώστας Καραγιαννάκης από τον κ. Γιάννη Καρανικόλα και ο Λεωνίδας Κατσαρέλιας από το εκπρόσωπο του ΠΣΑΠ στην γιορτή και Αχαϊό ποδοσφαιριστή Κώστα Κωνσταντινίδη.
Επίσης βράβευση υπήρξε και για τον Χρήστο Μικέ, ο οποίος δεν παρευρέθη στο γήπεδο, με τον συμπαίκτη του στον Απόλλων Συνοικισμού Παναγιώτη Κόρδα να παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα.
Την παρουσίαση της πολύ όμορφης εκδήλωσης έκανε ο Αλέξης Διγενής, ενώ συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για άπορους συνανθρώπους μας και ένα αξιοσέβαστο ποσό για το ταμείο των τραυματιζομένων ποδοσφαιριστών, περίπου στα 230 ευρώ.
Από την πλευρά του ο ΠΣΑΠ μέσω του εκπροσώπου του Κώστα Κωνσταντινίδη, πρόσφερε στον ΣΕΠΑ και στο ταμείο του, 7 ασφάλειες για ποδοσφαιριστές, δείχνωντας με την σειρά του ότι είναι κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Μελανό σημείο της 4ης γιορτής του Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή ήταν και πάλι η λιγοστή παρουσία στις κερκίδες από το φίλαθλο κοινό, η παντελής απουσία αρκετών ανθρώπων του χώρου και η αδιαφορία ορισμένων ποδοσφαιριστών από την πλευρά της Πάτρας, όπως και των ομάδων τους που αμέλησαν με την σειρά τους να τους αντικαταστήσουν !!
Ευχόμαστε την νέα χρονιά όλοι αυτοί που απουσίαζαν και πάλι, να δώσουν το παρών σε μια γιορτή που έχει καθαρά φιλανθρωπικό σκοπό και να δείξουν ότι προτιμούν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο μας, από το να πάνε στις παραλίες….

ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ/ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Λεπενιώτης (Ακράτα), Θανόπουλος (Καλάβρυτα), Μεσσήνης (Αστέρας Τέμενης), Βούλγαρης (Δόξα Ελαιώνα), Ντοντάϊ (Αιγιέας/Άρης), Μυλωνάς (Δάφνες Αιγιαλείας), Κόρδας (Απόλλων Συνοικισμού), Παπαδόπουλος (Δάφνες Αιγιαλείας), Μπουλούμπασης (Αχιλλέας Καμαρών), Αρβανίτης (Θύελλα Αιγίου), Θωμάς (Λύκοι Διακοπτού), Χύσι (ΑΕ Αιγίου), Σταματόπουλος (Κεραυνός Σελιανιτίκων), Παλαιολογόπουλος (Αναγέννηση/Αίας), Αθανασίου (Άρης Κουνινάς), Μαυρούλιας (Ατρόμητος Σταφιδαλώνων), Γεωργίου (Δήμος Διακοπτού), Καράμπελας (Σκεπαστό)

ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΤΡΑΣ / ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ: Χιωτέλης (Ατρόμητος), Πουρνατζής (ΑΕ Πάτρα), Αμαρίλντο (Διαγόρας), Καραμπούλας (Αναγέννηση Ψαθοπύργου), Λιάκος (Πανμοβριακός), Δελδήμος (Παναχαϊκός), Σταυρόπουλος (Αχαιός), Παπαχριστόπουλος (Κεραυνός Αγίου Βασιλείου), Σέρρος (Δόξα Χαλανδρίτσας), Σαββόπουλος (ΑΟ Θέας), Μουστακόπουλος (Νίκη Προαστείου), Φραντζής (Δίας), Χρυσοβιτσάνος (Δόξα Παραλίας), Χρυσανθόπουλος (Λιμνοχώρι)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.