HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χωρίς αποτέλεσμα το Eurogroup - Νέα συνεδρίαση το Σάββατο 27/6

Ολοκληρώθηκε ένα ακόμη Eurogroup χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα με το θέμα να μετατίθεται σε νέα συνεδρίαση το Σάββατο.  "Στο σημε...


Ολοκληρώθηκε ένα ακόμη Eurogroup χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα με το θέμα να μετατίθεται σε νέα συνεδρίαση το Σάββατο. 
"Στο σημερινό Eurogorup κατατέθηκαν δυο προτάσεις, μια η ελληνική και μια των δανειστών το οποίο ήταν προσαρμοσμένο στην τελευταία πρόταση των θεσμών που πήραμε αργά χτες το βραδύ" δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Eurogroup, προσθέτοντας πως «έγινε συζήτηση και για τα δύο κείμενα» και επισήμανε: «Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ορισμένοι συνάδελφοι διαφώνησαν και άσκησαν κριτική και στο κείμενο των θεσμών. Οπότε συμφωνήσαμε πως η συζήτηση θα συνεχιστεί σήμερα-αύριο, με στόχο τη σύγκλιση τόσο των κειμένων όσο και γενικότερα στο Eurogroup».

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες. 
Προσερχόμενος στη Σύνοδο ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πεπεισμένος ότι με τις προτάσεις που κατατέθηκαν μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία. «Η ευρωπαϊκή ιστορία είναι γεμάτη διαφωνίες, διαπραγματεύσεις και συμβιβασμούς. Μετά από τις ολοκληρωμένες ελληνικές προτάσεις είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να φτάσουμε σε έναν συμβιβασμό που θα βοηθήσουν την ευρωζώνη και την Ελλάδα να ξεπεράσουν την κρίση» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.