HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θανάσης Νταβλούρος: «Κοίτα ποιος μιλάει»

Του Θανάση Νταβλούρου (τ. Βουλευτή Αχαϊας Ν.Δ.) Έκπληκτοι ακούσαμε τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, μιλώντας στο συνέδριο που...

Του Θανάση Νταβλούρου (τ. Βουλευτή Αχαϊας Ν.Δ.)
Έκπληκτοι ακούσαμε τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, μιλώντας στο συνέδριο που διοργάνωσαν η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και η ιστοσελίδα «pelop.gr», να αποδίδει το σημερινό αδιέξοδο της χώρας στο γεγονός ότι «φτιάξαμε ένα πελατειακό κράτος».
Η έκπληξη δεν προέρχεται από τη συγκεκριμένη διαπίστωση, η οποία θα μπορούσε να εκληφθεί ως βάσιμη, αλλά από το πρόσωπο που τη διατυπώνει.
Μάς λέει ότι «φτιάξαμε ένα πελατειακό κράτος» ένας άνθρωπος που διετέλεσε πολλάκις υπουργός, πρωτοστατώντας στις κυβερνήσεις του κόμματος που ίδρυσε ο πατέρας του και άσκησε εξουσία στη χώρα επί χρόνια, με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα.
Μάς λέει ότι «φτιάξαμε ένα πελατειακό κράτος» ένας άνθρωπος που προσωποποιεί την άκρατη οικογενειοκρατία, το νεποτισμό και το πελατειακό κράτος αυτό καθαυτό, καθώς οι κυβερνήσεις που συμμετείχε διόγκωσαν τον δημόσιο τομέα με αθρόες προσλήψεις μέσω των περιβόητων Κλαδικών του ΠΑΣΟΚ.
Μάς λέει ότι «φτιάξαμε ένα πελατειακό κράτος» ένας άνθρωπος που εξελέγη πρωθυπουργός εξαπατώντας την ελληνική κοινωνία με τη θρυλική ρήση «λεφτά υπάρχουν», για να οδηγήσει στη συνέχεια τη χώρα στις δαγκάνες των μνημονίων και του ΔΝΤ.
Αλλά δεν μάς είπε, και δεν μάς λέει ο ίδιος, για το μερίδιο της δικής του συνεισφοράς στη δημιουργία του πελατειακού κράτους που καταγγέλλει, καθώς και για την καταστροφική απόφαση του να φέρει το ΔΝΤ, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά κατ’ επέκταση στην Ευρώπη.
Λέξη αυτοκριτικής δεν ακούσαμε από τον γόνο της οικογένειας Παπανδρέου, που περιφέρεται ανά τον κόσμο δίνοντας διαλέξεις με το… αζημίωτο και σπεκουλάροντας εκ του ασφαλούς πάνω στην περιπέτεια της πατρίδας μας, που ο ίδιος προκάλεσε, σε σημαντικό βαθμό.
Συνοπτικά, θα λέγαμε για την περίπτωση του, όπως θα παρατηρούσε και ο θυμόσοφος λαός μας: «Κοίτα ποιος μιλάει»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.