HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανοικτή Επιστολή Βασίλη Θεοχάρη προς τον Δήμαρχο Καλαβρύτων

Με έκπληξη αλλά και με οργή διάβασα το άρθρο του Δημάρχου Καλαβρύτων για την ανάπτυξη στο τόπο μας. Έκπληξη γιατί θα συμφωνήσω με την λ...

Με έκπληξη αλλά και με οργή διάβασα το άρθρο του Δημάρχου Καλαβρύτων για την ανάπτυξη στο τόπο μας. Έκπληξη γιατί θα συμφωνήσω με την λογική και οργή γιατί θα διαφωνήσω με την πρακτική που εφαρμόζει ο Δήμος Καλαβρύτων.
Και για να μην σας κουράζω..... Είμαι επαγγελματίας που δραστηριοποιείτε στην περιοχή του τέως Δήμου Αροανίας και συγκεκριμένα στο Λεχούρι, (με πληρωμές τελών τέλη προς Δήμο από νερό και ΔΕΗ 970ευρώ το χρόνο). Έμεινα εδώ γιατί αγαπώ τον τόπο μου και αγωνίζομαι για αυτόν τον ορεινό προμαχώνα που ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ όπως όλα τα χωριά μας από την εγκατάλειψη.
Κύριε Δήμαρχε, σκοπός αυτής της ανοικτής επιστολής μου δεν ΕΙΝΑΙ καταγγελτικός αλλά να αφυπνίσει και να βελτιώσει τις συνθήκες όλων μας και μάλιστα με συγκεκριμένες προτάσεις που σας τις έχω διατυπώσει και κατ ιδίαν. Σας ζήτησα το αυτονόητο, την φροντίδα ως οφείλετε του χωριού μου, τα απλά πράγματα, όπως φωτισμό, καθαριότητα, επιμέλεια. Επικαλείστε οικονομική ασφυξία. 
Σας έχω τη λύση....... 
Φροντίστε εσείς γι αυτά και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ αφιλοκερδώς να καθαρίζω με το συνεργείο μου τις δεξαμενές στα χωριά της Αροανίας. Τους καυστήρες και τα κλιματιστικά του Δήμου και των Σχολείων (σε όλο το Δήμο). και τα ....χιλιάρικα που θα μένουν από αυτές τις (απευθείας αναθέσεις που είναι μεγαλύτερες από την εποχή των παχιών Αγελάδων) να τις διαθέτετε για τις προαναφερόμενες εργασίες επιμέλειας, φωτισμού και καθαρισμού του χωριού μας (χαλίκια στο μπάσκετ σπασμένα τσιμέντα και πέτρες από πάγο φύλα από το φθινόπωρο έως σήμερα 24/6/2015).
Ανάπτυξη κ. Δήμαρχε δε έρχεται ούτε με ευχολόγια ούτε σκορπώντας χρήματα των δημοτών χωρίς κανένα νόημα σε Συλλόγους να κάνουν πανηγύρια τον Αύγουστο με αποτέλεσμα να κλείσουν τα λιγοστά μαγαζιά που έμειναν από την κρίση. και να κατασκευάζουν γήπεδα σε απόσταση αναπνοής από εγκαταστάσεις αξίας ασυντήρητες πχ.ΠΑΟΥΣ συντηρήστε ότι υπάρχει και αν σας περισσέψουν φτιάξτε και άλλα.
Εξ αρχής σας ευχήθηκα να ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΑΙ σαν Δήμαρχος γιατί αυτό θα είναι προς όφελος όλων μας, δείξτε ότι το θέλετε και εσείς και ανταποκριθείτε στα ουσιαστικά ζητήματα που θα βοηθήσει όλους μας να συνεχίσουμε να ζούμε και να επενδύουμε στην περιοχή μας. Είμαι παρών σε ότι χρειαστείτε.
Έμαθα ότι και φέτος τα δώσατε με τον ίδιο τρόπο.
Με εκτίμηση
Βασίλειος Θεοχάρης
Λεχούρι Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.