HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΝΩ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ - Τα νέα για τον Μάιο 2015

" αβών απόδος άνθρωπε και λήψη πάλιν"  Μένανδρος, 4ος αιών π.Χ Δηλαδή, να ανταποδίνεις αυτό που παίρνεις, και θα ξ...


"αβών απόδος άνθρωπε και λήψη πάλιν"
 Μένανδρος, 4ος αιών π.Χ
Δηλαδή, να ανταποδίνεις αυτό που παίρνεις, και θα ξαναπάρεις
Όπως είναι γνωστό, το διάστημα αυτό, ο σύλλογός μας έχει ρίξει το βάρος των εργασιών του στη μετατροπή του σχολείου στα Αλώνια σε πολιτιστικό κέντρο το οποίο θα προσφέρει σε όλους τους χωριανούς, μικρούς και μεγάλους ψυχαγωγία, γέλιο, αθλητισμό και διασκέδαση.
Τα οράματα, στόχοι και τα σχέδια του Συλλόγου μας για το κέντρο αυτό είναι πολλά και περιμένουμε από όλους εσάς να γίνετε συνεταίροι στο όραμά μας, δίνοντας ο καθένας ό,τι μπορεί και ακολουθώντας το παράδειγμα τόσων άλλων ευεργετών του χωριού μας στα χρόνια που πέρασαν.
Αυτό συνέβη και πριν λίγες ημέρες όταν χωριανός μας προσέφερε έπιπλα (βιβλιοθήκη, γραφείο) για να «ντυθεί» η αίθουσα που θα φιλοξενεί τη βιβλιοθήκη και το playroom.
Για το λόγο αυτό, τον επόμενο μήνα έχει δρομολογηθεί να μπει φορτηγό που θα μεταφέρει τα πράγματα της αίθουσας από την Αθήνα στο χωριό μας.
Είμαστε συγκινημένοι αλλά και γεμάτοι θετική ενέργεια διότι ποτέ δεν περιμέναμε πως μέσα 6 μήνες που ξεκίνησε η δημιουργία του πολυχώρου πολιτισμού, θα βρισκόμασταν τόσο κοντά στην ολοκλήρωση του έργου.
Δόσις ολίγη τε φίλη τε. Όμηρος, 800-750 π.Χ., Ποιητής ‐ Οδύσσεια ξ’ 57 μτφρ: Προσφορά μικρή αλλά εγκάρδια (ή καλοδεχούμενη).
Ο Σύλλογός μας έχει ξεκινήσει και την αναζήτηση προσφορών για το βάψιμο της αίθουσας καθώς η αίθουσα θα βαφτεί και θα κλειδωθεί για να διατηρείται άρτια.
Επίσης, το Δ.Σ του Συλλόγου, ήρθε σε επαφή με αρχιτέκτονα εξωτερικού χώρου για την καλυτέρευση και του εξωτερικού χώρα στα Αλώνια. Φυσικά, αυτές οι ενέργειες έχουν κόστος και δυστυχώς οι εποχές είναι δύσκολες.
Μετά την ανακατασκευή όλης της σκεπής, 600 τμ, το σοβάτισμα του περισσότερου μέρους των επιφανειών του σχολείου, τη δημιουργία τουαλέτας, ο σύλλογος ενεργοποιεί γενικό συναγερμό και κάνει εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για να συνεχίσουμε με τον τρόπο που πρέπει το μεγάλο όραμα του ευεργέτη Χρυσανθακόπουλου Χρήστου (Chris Poulou)
Άλλωστε, ο σύλλογός μας μετά από πολύμηνες προσπάθειες, αρκετή γραφειοκρατία και μεγάλο κόστος, και με τη βοήθεια δικηγόρου και λογιστή, έχει την εικόνα νόμιμου σωματείου και λειτουργεί υπό καθεστώς πλήρους νομιμότητας όπως αρμόζει στις δραστηριότητες του Για να διευκολύνουμε τις προσφορές των συμπολιτών μας, ο σύλλογος προέβη και στο άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού με αριθμό 660/001186-05 και την επωνυμία του Συλλόγου στην Εθνική τράπεζα της Ελλάδος και έχουν τη δυνατότητα όλα τα μέλη, συγχωριανοί, ομογενείς και φίλοι, εφόσον το επιθυμούν, να συνεισφέρουν οικονομικά και με πεντακάθαρες και διαφανείς διαδικασίες στο σύλλογό μας.
Ταυτόχρονα, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δημιουργηθεί και λογαριασμός Pay Pal για την διευκόλυνση των δωρεών από τους ομογενείς μας σε όλο τον κόσμο.
Μακάρι όλοι να συνεισφέρουμε τον οβολό μας.
Παρακαλείται όποιος επιθυμεί να προσφέρει οποιοδήποτε ποσό να έρχεται σε επικοινωνία με τα μέλη του Συλλόγου των Απανταχού Καρνεσιωτών για να του αποστέλλονται και οι νόμιμες αποδείξεις.
Ας μην ξεχνάμε: όταν ολοκληρωθεί ο πολυχώρος πολιτισμού στα Αλώνια, το κέρδος και το έργο θα μείνει σαν στολίδι στο χωριό μας και στις γενιές που έρχονται.
Σε άλλα νέα, ο Σύλλογός μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους Γιώργο Αθανασόπουλου, ιδιοκτήτη του καφενείου στο χωριό μας και Χρήστο Παπαγιανόπουλου, πρόεδρο του χωριού μας, που επιβλέπουν την ανάπτυξη των δέντρων στην είσοδο του χωριού, αφού τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα λόγω διαμονής τους στην Αθήνα.
Σύμπνοια, συνεργασία και ομαδική προσπάθεια είναι τα κλειδιά που διαθέτουμε για ένα καλύτερο χωριό, για ένα καλύτερο Καρνέσι. Κοινωνικά: 
Ένα ακόμη μέλος προστέθηκε το προηγούμενο μήνα στο σύλλογό μας. Ο Μιχάλης Μπάκουλης και η Αιμιλία Οικονόμου των οποίων η βοήθεια ειναι τεράστια προς το σύλλογο μας απόχτησαν ένα όμορφο αγοράκι..Το δσ του συλλόγου τους εύχεται να τους ζήσει!!!!!!
Στις 28 Μαΐου 2015 στο μακρινό Σίδνεϊ της Αυστραλίας απεβίωσε ο Ιωάννης Αργυρόπουλος σε ηλικία 87 ετών τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια απο το σύλλογο. Η Κατερίνα Ηλιοπούλου κόρη του Παναγιώτη Ηλιόπουλου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιά της στις 1 Μαΐου 2015. το ΔΣ του συλλόγου εύχεται βίον ανθόσπαρτον.
ΜΕΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.