HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Δ.Ε. Αντιπροσωπεία Διαθέσιμων Εκπαιδευτικών

Την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 επισκέφτηκαν την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας το Δ.Σ....


Την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 επισκέφτηκαν την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας το Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας και οι αιρετοί εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, συνοδεύοντας τους διαθέσιμους εκπαιδευτικούς των Τεχνικών ειδικοτήτων και τομέων που επανασυστήνονται.
Η συνάντηση με το Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο έγινε σε θετικό κλίμα.
Ο κος Περιφερειακός στο καλωσόρισμά του επισήμανε στους εκπαιδευτικούς των τεχνικών ειδικοτήτων ότι ο αγώνας τους ενάντια σε μια άδικη πολιτική δικαιώθηκε και επιστρέφουν στις θέσεις τους.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας κατέθεσαν μια σειρά προτάσεων στην κατεύθυνση της έγκαιρης και ολοκληρωμένης απορρόφησής τους ώστε με τη νέα σχολική χρονιά να θεωρηθεί ότι οι δομές της Τεχνικής Εκπαίδευσης λειτουργούν σε πλήρη σύνθεση.
Ο Περιφερειακός Διευθυντής με τη σειρά του επισήμανε πως θα εργαστεί και αυτός προς αυτή τη κατεύθυνση, αρχής γενομένης με την ολοκλήρωση των θεσμικών κειμένων και την ψήφιση των από το ελληνικό Κοινοβούλιο σε συνδυασμό με τις εφαρμοστικές εγκυκλίους που θα ακολουθήσουν.
Ο Περιφερειακός Διευθυντής θα αφουγκραστεί τις αγωνίες και τα αιτήματα των εκπαιδευτικών ώστε να δρομολογηθούν, στο πλαίσιο που τον αφορά, βιώσιμες και ορθολογικές πρακτικές στο χώρο της Τεχνικοεπαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.