HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΡΟΣΑΤΟ - Το εκκλησιαστικό συμβούλιο ευχαριστεί τα παιδιά του χωριού

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Δροσάτου Καλαβρύτων, θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί δημόσια τα παιδιά το...

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Δροσάτου Καλαβρύτων, θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί δημόσια τα παιδιά του χωριού μας 
Ανδρέα Δ. Σπυρόπουλο, Ελίνα Α. Παπαχριστοπούλου, Γεωργία Δ. Σπυροπούλου, Μάριο Γ. Παπαχριστόπουλο, Κωνσταντίνα Γ. Σταματοπούλου, Μιχάλη Δ. Τσιγαριδάκη, Δαμιανό Δ. Τσιγαριδάκη, Γεώργιο Ι. Μενύχτα, Θανάση Ι. Μενύχτα, Βασίλειο Π. Παπαχριστόπουλο, Κατερίνα Π. Παπαχριστοπούλου και Φωτεινή Γ. Λυμπέρη. 
Τα αναφερόμενα παιδιά την ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ έψαλλαν του ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑ ΠΑΘΗ όπως γινόταν τα παλιά χρόνια και τα χρήματα που συνέλεξαν (ένα σημαντικό ποσό) τα προσέφεραν στον Ιερό Ναό μας για να βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε για την ανακαίνιση του.Τέτοιες αξιέπαινες ενέργειες αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας.
ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΕΡΕΥΣ ΠΑΤΗΡ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΡΙΟΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.