HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Να σταματήσουν, έστω την υστάτη στιγμή, την πορεία της χώρας στον όλεθρο!

Του Θανάση Νταβλούρου (Πρώην βουλευτή Αχαϊας) Ο χρόνος μετράει πια αντίστροφα για την πατρίδα μας. Τελειώνει, και μαζί με αυτόν τελει...

Του Θανάση Νταβλούρου
(Πρώην βουλευτή Αχαϊας)
Ο χρόνος μετράει πια αντίστροφα για την πατρίδα μας. Τελειώνει, και μαζί με αυτόν τελειώνουν και τα ψέματα του ετερόκλητου κυβερνητικού σχήματος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός πολιτικός αναλυτής ή να διαθέτει κάποιο ιδιαίτερο πολιτικό αισθητήριο για να αντιληφθεί ότι, εάν μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα αυτοί που υπόσχονταν ανέφικτα πράγματα στον ελληνικό λαό καλλιεργώντας του φρούδες ελπίδες δεν έλθουν στην πολυπόθητη συμφωνία με τους εταίρους – δανειστές, η χώρα θα γνωρίσει την απόλυτη καταστροφή βιώνοντας τον εφιάλτη της χρεοκοπίας.
Μια πρόγευση, έστω και μικρή, του τι σημαίνει χρεοκοπία είχαν την… ευκαιρία να δοκιμάσουν πριν από μερικές μέρες οι συνταξιούχοι, που πανικοβλήθηκαν όταν καθυστέρησε η καταβολή της σύνταξή τους μόλις για λίγες ώρες.
Ωστόσο, χρεοκοπία θα σημάνει, όχι ολιγόωρη καθυστέρηση στην καταβολή μισθών και συντάξεων, αλλά ολοκληρωτική στάση πληρωμών για μακρύ χρονικό διάστημα.
Και αναφέρομαι σε ολοκληρωτική στάση πληρωμών, καθώς μερική στάση πληρωμών υπάρχει, ήδη, εδώ και καιρό, προς προμηθευτές του Δημοσίου, και όχι μόνο προς αυτούς.
Το αποτέλεσμα αυτής είναι η λειτουργία του κράτους να είναι στον αέρα, ενώ σημειώνω ενδεικτικά ότι τα νοσοκομεία βρίσκονται πλέον στα πρόθυρα της κατάρρευσης, κάτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.
Όμως αυτοί, εκεί! Επιμένουν, δήθεν και καλά, στις λεγόμενες κόκκινες γραμμές, απειλώντας τους εταίρους με… αυτοκτονία!
Και επιμένουν, δήθεν και καλά, στις λεγόμενες κόκκινες γραμμές όταν είναι απολύτως βέβαιο πως πιθανή χρεοκοπία της χώρας θα τους οδηγήσει στη λήψη ακόμη πιο σκληρών μέτρων από αυτά που καλούνται να πάρουν τώρα, με την κοινωνία ισοπεδωμένη και τη χώρα κατεδαφισμένη.
Έστω και την υστάτη στιγμή, καλούνται να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να σώσουν τη χώρα από την καταστροφή.
Είμαι δε πεπεισμένος, ότι η Νέα Δημοκρατία, ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη και με αίσθημα εθνικής ευθύνης θα συμβάλει στην αυτονόητη, προαναφερόμενη, κατεύθυνση.
Διότι τούτες τις κρίσιμες ώρες που διανύουμε προέχει, πρώτα και πάνω απ’ όλα, η σωτηρία του τόπου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.