HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - 4η συνάντηση Εναλλακτικής Κίνησης

Πριν από μερικά χρόνια το 4seasons-outdoor είχε την ιδέα να "παντρέψει" τον εναλλακτικό τουρισμό με τον εναλλακτικό αθλητισμό...

Πριν από μερικά χρόνια το 4seasons-outdoor είχε την ιδέα να "παντρέψει" τον εναλλακτικό τουρισμό με τον εναλλακτικό αθλητισμό, μια ιδέα που προέκυψε από την πίστη πως η φύση μας είναι απαραίτητη. Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν οι συναντήσεις εναλλακτικής κίνησης. Συναντήσεις ανθρώπων με όρεξη για αθλητισμό και με αγάπη για τη φύση που όπως είπε ο Νίτσε "Λατρεύουμε να είμαστε έξω, μέσα στη φύση, επειδή δεν έχει καμιά άποψη για μας." Λατρεύουμε να είμαστε ελεύθεροι λοιπόν!

Φέτος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι γεμάτο δραστηριότητες, στη μαγευτική Ζαχλωρού, με τον μοναδικής ομορφιάς Βουραϊκό ποταμό, πλάι στον πιο διάσημο οδοντωτό σιδηρόδρομο της χώρας.

Το Σάββατο 30 Μαΐου υπάρχει το οrienteering (παιχνίδι προσανατολισμού και συνεργατικότητας) σε ένα υπέροχο παραποτάμιο πλατανόδασος, θα κάνουμε τοξοβολία, ιππασία και yoga στην καρδιά της φύσης. Το απόβραδο στο μπαρ-καφέ "αίθριο" για σινεφίλ αποδράσεις και μουσικές περιπλανήσεις. 
Την Κυριακή 31 Μαΐου με φόντο τον οδοντωτό, πεζοπορία μέσα στο φαράγγι με κατάληξη την ιστορική Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, όπου και θα γίνει ξενάγηση. Το μεσημέρι φαγητό στην πανέμορφη και γραφική Ζαχλωρού σε ταβέρνα δίπλα στο τρενάκι του οδοντωτού.
Πληροφορίες 6936712829 Κώστας και 6945776321 Αλεξάνδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.