HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άγγελος Καυγάς: "Καλό ταξίδι….. δια μέσου Ε.Ο. Τριπόλεως – Πατρών (111)"

Γράφει ο Άγγελος Καυγάς  Πρόεδρος του Συλλόγου Δαφναίων Αθήνας – Πειραιά Όσοι από εμάς είναι υποχρεωμένοι να διέρχονται από τον εθνικό...





Γράφει ο Άγγελος Καυγάς 
Πρόεδρος του Συλλόγου Δαφναίων Αθήνας – Πειραιά
Όσοι από εμάς είναι υποχρεωμένοι να διέρχονται από τον εθνικό δρόμο Τριπόλεως – Πατρών (111) πριν ξεκινήσουν την πορεία τους με το ΙΧΕ αυτοκίνητό τους, το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν είναι να σταυροκοπηθούν για να είναι το ταξίδι τους ασφαλές.
Οι φθορές του οδοστρώματος δημιουργούν τόσες και τέτοιες μεγάλες λακκούβες καθ’ όλο το πλάτος του οδοστρώματος που καθιστά δύσκολη την προσπέλαση του ακόμη και σε πεζούς, ναι, σε πεζούς και όχι μόνο σε οχήματα. Ιδίως τις νυχτερινές ώρες, το ταξίδι δια μέσου του συγκεκριμένου εθνικού δρόμου θεωρείται άκρως επικίνδυνο.

Σημειώνουμε ενδεικτικά κάποια σημεία:
1. Στροφή προς Σκοτάνη
2. Πλησίον πρατηρίου υγρών καυσίμων Στεφανόπουλου Κωνσταντίνου
3. Διεύθυνση προς Δάφνη τουλάχιστον σε δύο σημεία
4. Στον οικισμό Βεσινέικα τουλάχιστον σε τρία σημεία
5. Στο χωριό Πάος

Βέβαια, ακούσαμε και διαβάσαμε για 4,5 εκατομμύρια ευρώ που βγήκαν από την Νομαρχία Δυτικής Ελλάδος για αποκατάσταση των βλαβών του οδοστρώματος.
Δυστυχώς όμως περνούν οι μέρες, οι μήνες και ο δρόμος λειτουργεί κανονικά με απόλυτο κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς.
Φρονούμε ότι εάν κάποιος αρμόδιος, ευαισθητοποιημένος διαβάσει αυτές τις γραμμές, ας βάλει ένα φορτηγό πίσσα για να κλείσει προσωρινά τις τεράστιες λακκούβες, προσφέροντας ειλικρινά σημαντικό έργο στην αποφυγή δυστυχημάτων.

S.O.S.
Παρακαλώ αρμόδιοι.

Άγγελος Καυγάς
Πρόεδρος του Συλλόγου Δαφναίων Αθήνας – Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.