HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΑΣΙΑ - Αριστοφάνης με τον Σύλλογο στην Επίδαυρο

Μετά την απόφαση μας στο ΔΣ του Συλλόγου των απανταχού Νασιωτών για την οργάνωση η παρακολούθηση πολιτιστικών εκδηλώσεων από τον σύλλο...

Μετά την απόφαση μας στο ΔΣ του Συλλόγου των απανταχού Νασιωτών για την οργάνωση η παρακολούθηση πολιτιστικών εκδηλώσεων από τον σύλλογο μας, θέλω να σας ενημερώσω για την παράσταση στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου της κωμωδίας Αχαρνής του Αριστοφάνη.
Η παράσταση ανεβαίνει για δύο ημέρες την Παρασκευή 10/07/2015 και το Σάββατο 11/07/2015 στις 21.00. Προτείνω την δεύτερη παράσταση, δηλαδή το Σάββατο 11/07/2015 και με ώρα αναχώρησης στις 5.00 μμ ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν όσον το δυνατό περισσότεροι ( μέχρι 48 άτομα μπορούν να επιβιβαστούν στο πούλμαν).
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Χρήστος Χατζιπαναγιώτης, Αρης Σερβετάλης, Φάνης Μουρατίδης και άλλοι, σε σκηνοθεσία – απόδοση από τον Γιάννη Σκαλκέα. Στο δεύτερο μισό του Πελοποννησιακού πολέμου ο Δικαιόπολις, ενσαρκώνεται από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, μηχανεύεται ακόμη και την σύναψη ιδιωτικού συμφωνητικού ειρήνης με τους εχθρούς τη Αθήνας !
Τα εισιτήρια κοστίζουν από 12 ευρώ έως 34 για ομάδες άνω των 21 ατόμων. Προτείνω την ζώνη Β με κόστος εισιτηρίου 24 ευρώ (εκτός ομάδας κοστίζει 30 ευρώ). Η θέσεις αυτές είναι σχετικά κοντά στην σκηνή αμέσως μετά τις διακεκριμένες θέσεις. Μπορείτε στο διαδίκτυο να δείτε την κάτοψη του θεάτρου. Το πούλμαν από το κέντρο της Αθήνας με επιστροφή στοιχίζει 10 ευρώ το άτομο όταν συμπληρωθούν 35 άτομα.
Όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την παράσταση πρέπει μέχρι την 11ή Ιουνίου 2015 να ενημερώσετε τον πρόεδρο Κο Γιαννόπουλο Γιάννη για τα ακριβή άτομα και αν θα χρησιμοποιήσετε το πούλμαν η θα πάτε με άλλον τρόπο πχ με δικό σας μεταφορικό μέσο. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 210 6134990 και 6944666061.
Είμαι στην διάθεση σας για κάθε επιπρόσθετη πληροφορία
Φιλικά
Γιαννόπουλος Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.