HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Tα νέα από το Παγκράτι Καλαβρύτων

Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Συλλόγου μας στο κέντρο δ...




Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Συλλόγου μας στο κέντρο διασκέδασης «Ίριδα» στο Χαϊδάρι. Ο Πρόεδρος Σπύρος Κατσιουλέρης, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Συλλόγου και τους ευχήθηκε υγεία και ευημερία.
Και από τη φετινή συνεστίαση δεν έλλειψε από τους συμπατριώτες, μικρούς και μεγάλους, ο παγκρατέικος παλμός και το κέφι. Έκπληξη της τελευταίας στιγμής ήταν η παρουσία του μουσικού συγκροτήματος παραδοσιακής μουσικής από το Παγκράτι Παραμυθιάς, που έδωσε καινούρια νότα στην εκδήλωση. Η πίστα σύντομα κατακλύστηκε από τους χορευταράδες συμπατριώτες και το κέφι κράτησε μέχρι τις απογευματινές ώρες.
Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους οι:
• κ. Κωνσταντίνος Κατσιάρης, Πρόεδρος των Κρινοφυτινών, Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων ο «Αρχαίος Κλείτωρ» και μέλος του Δ.Σ. της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης
• κ. Σωκράτης Μούσιος, Πρόεδρος των Λυκουριωτών
• κ. Αναστάσιος Τσιώτος, Πρόεδρος των Σκοταναίων
• κ. Ιωάννης Μητρόπουλος, Πρόεδρος Κάτω Δρυμού
Αντιπροσωπεία από το Παγκράτι Θεσπρωτίας.
Χαιρέτισαν την εκδήλωσή μας γραπτά ή τηλεφωνικά:
• κ. Γεώργιος Λαζουράς, Δήμαρχος Καλαβρύτων
• κ. Άγγελος Τσιγκρής, Πολιτευτής Αχαΐας
• κ. Γεώργιος Κοσμάς, Επίτιμος Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης
• κ. Πάνος Τσαπάρας, εκδότης εφημερίδας “Φωνή των Καλαβρύτων”
• κ. Ιωάννης Παπούλιας (Νασουλόγιαννης), από το μακρινό Βανκούβερ του Καναδά
• κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος, συγχωριανός από την Κάτω Αχαϊά
Για τη λαχειοφόρο αγορά προσφέρθηκαν δώρα από: το Σύλλογο, τους συμπατριώτες Χρήστο Ανδήρα, Δημήτρη Ιωαν. Κατσιουλέρη, Νίκο Θ. Σκρέμπο και τους φίλους Γιώργο Κουιούρη, supermarket “Σκλαβενίτης” και Ζαχαροπλαστείο “Μαρόν”.
Και φέτος οι εκδήλωση μας στέφθηκε με επιτυχία προς ικανοποίηση όλων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, φίλους και φίλες για τη συμμετοχή, την υποστήριξη και τη βοήθεια τους, που συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Η συμμετοχή και η ικανοποίηση όλων στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας αποτελεί την κινητήριο δύναμη για τις προσπάθειες εξέλιξης και βελτίωσης των εκδηλώσεων του Συλλόγου μας. Η επιτυχία τους αποτελεί έναν από τους βασικότερους στόχους του Συλλόγου μας, καθώς αποτελούν δίαυλους επικοινωνίας μεταξύ των διασπαρμένων Παγκρατιωτών και Παγκρατιωτισσών.
Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί ιδιαίτερα τους επίσημους καλεσμένους και τους εκπροσώπους της πολιτικής ζωής για τη θερμή υποστήριξη τους και την αγάπη τους προς το Σύλλογο και τον τόπο μας. Τόσο η παρουσία τους στην εκδηλώση, όσο και η τηλεφωνική και γραπτή επικοινωνία με το Σύλλογο, αποτελούν ένδειξη καλής πίστης στις προσπάθειες και το έργο μας. Τους ευχαριστούμε θερμά!


Ετήσιος Χορός
Παγκρατιωτών Παραμυθιάς
Την Παρασκευή 6-3-2015 στο Χαϊδάρι στο μεζεδοπωλείο “Άγγελος” πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση των Παγκρατιωτών Θεσπρωτίας με τη συμμετοχή του μουσικού συγκροτήματός τους στην οποία συμμετείχαν αρκετά μέλη του Συλλόγου μας, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τις θερμές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των δύο συλλόγων των χωριών μας.


ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821
Το Σάββατο 14-3-2015 στην Μαθητική Εστία Κλειτορίας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με ομιλητή τον καθηγητή Θανάση Νασιόπουλο με θέμα: «Τα προεπαναστατικά γεγονότα στην περιοχή Κατσάνας».
Την Κυριακή 15-3-2015 στην Φροξυλιά Τουρλάδας και στην Χελωνοσπηλιά Λυκούριας πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις για τα γεγονότα της 16ης Μαρτίου 1821, τα οποία περιελάμβαναν και αναπαράσταση αυτών από τη θεατρική ομάδα “Πηγές του Λάδωνα” του Συλλόγου Λυκουριωτών.
Στις ανωτέρω εκδηλώσεις παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Κατσιουλέρης στις οποίες κατέθεσε και στεφάνια.

Την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 στην Αθήνα στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 με την συμμετοχή πολλών Καλαβρυτινών και φίλων.
Ο Σύλλογος εκπροσωπήθηκε από μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και από συγχωριανούς μας.


ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΘ. ΧΑΒΒΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ
ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παγκρατιωτών Καλαβρυτινών “Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ” συγχαίρει και πάλι την Παγκαλαβρυτινή Ένωση για την διοργάνωση και καθιέρωση του διαγωνισμού της ζωγραφικής «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» με θέμα «ΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ».
O μικρός Γιώργος Χαββάς που κάθε χρόνο στο Αντάμωμά μας διακρίνεται για τις ζωγραφικές του ικανότητες, έλαβε για τρίτη συνεχή χρονιά το 1ο Βραβείο ζωγραφικής για παιδιά Δημοτικού της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης.
Πολλά συγχαρητήρια Γιώργο! Μας έκανες περήφανους και πάλι με τη διάκρισή σου και στο φετινό διαγωνισμό. Οι συμμετοχές σου αποτελούν τιμή για το χωριό μας και όλοι οι Παγκρατιώτες καμαρώνουν για τις επιτυχίες σου. Ευχόμαστε κάθε χρόνο να μεγαλουργείς στους διαγωνισμούς ζωγραφικής της Π.Ε., εκπροσωπώντας το Παγκράτι και συνοδευόμενος πάντα με την υποστήριξη και τον θαυμασμό μας. Βέβαια μην ξεχνάμε και τον διαγωνισμό του αγαπημένου μας χωριού. Σε περιμένουμε το καλοκαίρι στο Αντάμωμα να μας εκπλήξεις με την τεχνική και τις πρωτότυπες ιδέες σου! Ραντεβού στο Παγκράτι μας!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στις 15 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στην Αίγλη Ζαππείου η ετήσια συνεστίαση και κοπή πίτας της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης στην οποία συμμετείχαν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και συγχωριανοί μας.
Στις 8 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου μας παρουσία του νομικού συμβούλου μας κ. Γεώργιου Κοσμά η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου με θέματα:
1. Την εκμίσθωση της ισόγειας αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου στο χωριό για τη λειτουργία καφενείου και
2. Την αποδοχή δωρεάς από τον Σύλλογο της κατοικίας και οικοπέδου του συγχωριανού μας Ιωάννη Ντερτιλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.