HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός Rally Raid 2015 στα Καλάβρυτα

167 αθλητικές του μηχανοκίνητου αθλητισμού από συνολικά 18 χώρες θα συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση του Rally Raid 2015 που θα διεξα...



167 αθλητικές του μηχανοκίνητου αθλητισμού από συνολικά 18 χώρες θα συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση του Rally Raid 2015 που θα διεξαχθεί για 7 μέρες από 4 εως10 Μαίου.
Το μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα έχει επίκεντρο και τα Καλάβρυτα μαζί με το Θέρμο, Καρπενήσι, και Δωρίδα είναι μια διοργάνωση από την HELLAS Rally Raid. Αρωγός στον αγώνα των Καλαβρύτων είναι ο Δήμος Καλαβρύτων και το "Κέντρο παιδιού νεολαίας και άθλησης" του Δήμου, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση των υποδομών και τη ζεστή φιλοξενία των διοργανωτών και των αποστολών». 
Ο διοργανωτής των αγώνων Μελέτης Σταμάτης, τόνισε πως «έχουμε δεχθεί υποστήριξη από όλους, κυρίως σε τεχνικό επίπεδο. Πρέπει να αναφέρω ότι φέτος είναι η δυσκολότερη χρονιά στην ιστορία των οκτώ ετών που γίνεται ο αγώνας, λόγω του δύσκολου χειμώνα. Λόγω της συγκυρίας δεν είχαμε τη δυνατότητα να επαναφέρουμε πολύ μεγάλα κομμάτια της διαδρομής, έτσι περιοριστήκαμε σε περιοχές που βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Φέτος δεν μπορέσαμε να συμπεριλάβουμε την κατηγορία των αυτοκινήτων, γιατί η Ομοσπονδία δεν κατάφερε να εκδώσει κανονισμούς εγκαίρως. Φέτος, συμμετέχουν το No2 της παγκόσμιας κατάταξης και το No5, που για εμάς είναι πολύ σημαντικό σε ό,τι αφορά στην προβολή στο εξωτερικό. Κάθε χρόνο το επίπεδο των αναβατών ανεβαίνει και οι συμμετοχές αυξάνονται».

Οι διαδρομές στα Καλάβρυτα
5 Μαΐου 2015:
SS1 Πλατανιώτισσας 111,04 Πέτρες - off road
LS2 Καλάβρυτα - Πλανητέρο 52.89 Tarmac - off road RF - Υπηρεσία
SS2 Δόξα 109,87 Gravel - Πέτρες - Δάσος
LS3 Άνω Διακοφτό 69,18 Ασφαλτικό σκυρόδερμα RF

9 Μαΐου 2015
SS1 Καλάβρυτα 106,95 Πέτρες
LS2 Σούβαρδο 29.54 Δάσος - Χαλίκι RF - Υπηρεσία
SS2 Άνω Διακοφτό 36,03 Δάσος - Χαλίκι
LS3 Πλατανιώτισσας 32,7 Ασφαλτικό σκυρόδερμα RF
SS3 Ovriokabos 106,56 Πέτρες - Χαλίκι


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.