HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με καρδιά πρωταθλητή η Α.Ε.Καλαβρύτων νίκησε και στο Καστρίτσι (1-3)

Το θεωρητικά δύσκολο εκτός έδρας με το Καστρίτσι μετέτρεψε σε επίδειξη ισχύος η Α.Ε.Καλαβρύτων επικρατώντας με 3-1 διατηρώντας την π...



Το θεωρητικά δύσκολο εκτός έδρας με το Καστρίτσι μετέτρεψε σε επίδειξη ισχύος η Α.Ε.Καλαβρύτων επικρατώντας με 3-1 διατηρώντας την πρωτοπορία στο βαθμολιγικό πίνακα ρης Γ΄ ΕΠΣΑ
Η ομάδα του Γιάννη Παλαιολογόπουλου αν βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 23’ έδειξε καρδιά πρωταθλητή με τρια γκόλ από τους Γιώργο Αναγνωστόπουλο στο 31’, Ντιούφ στο 46΄(με πέναλτι που κέρδισε ο Αναγνωστόπουλος) με τον θρίαμβο να ολοκληρώνετε στο 56’ και πάλι με τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος έφθασε έτσι έφθασε τα 14 γκολ στο Πρωτάθλημα.
Για την ομάδα των Καλαβρύτων αγωνίστηκαν: Παπαδημητρόπουλος, Θανόπουλος (88′ Κακκαβάς), Παπαγεωργίου, Αλεξόπουλος, Ε. Τζόβολος, Παπαδόπουλος, Γκεράρντ (46′ Μπερτσουκλής), Βραχλιώτης (68′ Αλευρίτης), Κανελλόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Ντιούφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.