HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πατρών - Κορίνθου: Tροποποιήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων κοντά στο Αίγιο

Τροποποιείται η υφιστάμενη κυκλοφοριακή ρύθμιση στην περιοχή του Ημι-κόμβου Παραλίας Αιγίου, καθώς η κυκλοφορία και των δύο ρευμάτων της...

Τροποποιείται η υφιστάμενη κυκλοφοριακή ρύθμιση στην περιοχή του Ημι-κόμβου Παραλίας Αιγίου, καθώς η κυκλοφορία και των δύο ρευμάτων της υφιστάμενης Ν.Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών από τη Χ.Θ. 178,35 έως τη Χ.Θ. 179,45 θα εξυπηρετείται από τον νέο - κατασκευασθέντα βόρειο (δεξιό) κλάδο του νέου αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών.

Η κυκλοφορία στο τμήμα αυτό θα διεξάγεται με προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση με μία λωρίδα πλάτους 3,8μ. ανά κατεύθυνση, ενώ τα δύο ρεύματα θα διαχωρίζονται μεταξύ τους με κενό πλάτους 0,60 μέτρων με εύκαμπτους οριοδείκτες και ανακλαστήρες οδοστρώματος (μάτια γάτας).

Επιπλέον, για τις ανάγκες των εργασιών θα αποκλειστεί η ράμπα εξόδου από την ΝΕΟ στην ΠΕΟ Κορίνθου - Πατρών του Ημι-κόμβου Παραλίας Αιγίου στην Χ.Θ. 178,50 (Μεγανίτης), η δε κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από τους εκατέρωθεν κόμβους Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 183,60) και Ανατολικού Αιγίου (Χ.Θ. 172,50).

Οι ανωτέρω ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες κατασκευής του νότιου (αριστερού) κλάδου του νέου αυτοκινητοδρόμου, από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ) και προβλέπεται να διαρκέσουν από 17.04.2015 έως τις 31.12.2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.