HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ενημέρωση για το Χιονοδρομικό ζητά ο Δημήτρης Κατσικόπουλος

Την ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων σχετικά με την λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, ζητά με επιστολή του...

Την ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων σχετικά με την λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, ζητά με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κοντογιάννη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Δημήτριος Κατσικόπουλος.
Η επιστολή Κατσικόπουλου έχει ως εξής:
Παρακαλούμε οπως εισάγετε στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου προς συζήτηση και ενημέρωση των μελών του σώματος το θέμα του Χιονοδρομικου Κέντρου Καλαβρύτων. Για τη συζήτηση αυτη αλλωστε έχει συμφωνήσει και ο κος Δήμαρχος και θεωρούμε οτι αυτη η χρονική στιγμή ειναι η κατάλληλη, δεδομένου οτι πριν απο λίγες ήμερες
σταμάτησε η λειτουργια του Χ.Κ.
Επιθυμία μας ειναι να φέρει το θεμα η Δημοτική αρχη και να κληθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι περι την λειτουργια του Χ.Κ.
Ετσι πέραν της ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου, κατι αλλωστε που οφειλει το ΔΣ του ΧΚ, αφου δεν συμμετέχει κανενα μελος της αντιπολιτευσης σε αυτο, θα ενημερωθεί και η κοινή γνωμη, αλλά επιπροσθετα θα κατατεθούν ενδεχομενως και αλλες προτασεις για τη λειτουργια του και την παραπερα αναπτυξιακη πορεια του.
Θελω να σας θυμισω οτι με βαση τον προτυπο κανονισμο που ισχυει, με το 1/3 των υπογραφων των μελων του σωματος, το θεμα μπαινει υποχρεωτικα προς συζητηση στο Δημοτικο Συμβουλιο εντος εξι ημερων.
Κρινουμε ομως σωστο να μην κανουμε χρηση αυτης της δυνατοτητας και το θεμα να ελθει προς συζητηση με πρωτοβουλια της Δημοτικης Αρχης.
Δημοκρατικη Ενοτητα Καλαβρυτων
Ο Επικεφαλης
Δημήτριος Κατσικόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.