HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανοικτή Επιστολή στον Eκδότη του Γερμανικού Ρυπαροεντύπου "BILD"

γράφει ο Αντιστράτηγος ε.α. Γιώργος Αλ. Παπαδημητρόπουλος Τούτα που θα γράψω δεν αφορούν το σύνολο του Γερμανικού λαού, αλλά απευθύνοντα...

γράφει ο Αντιστράτηγος ε.α.
Γιώργος Αλ. Παπαδημητρόπουλος
Τούτα που θα γράψω δεν αφορούν το σύνολο του Γερμανικού λαού, αλλά απευθύνονται στους διοικούντες μια φυλλάδα των 0,80 λεπτών γνωστή, για την αενθελληνική στάση της μέχρι σημείου να ξεπερνάει τα όρια της ανοχής και σ’ αυτή την ελευθερία του τύπου.
Το γνωστό έντυπο έχει βάλει στόχο τη πατρίδα μας με συκοφαντίες και άσεμνα δημοσιεύματα με κυριότερο αυτό το αίσχος με την Αφροδίτη της Μήλου.
Φαίνεται πως οι εκδότες και οι συντάκτες του εν λόγω ρυπαροεντύπου έχουν βαθειά στο «Ντιενέϊ τους» αμαρτήματα του παρελθόντος ναζιστικού καθεστώτος, δεν εξηγείται διαφορετικά, τόσο μίσος, για την όμορφη χώρα μας και το λαό της.
Προς τιμήν της ομοσπονδίας των Γερμανών δημοσιογράφων η απόφασή τους να αποκηρύξουν τα γραφόμενα εκάστοτε εις βάρος της χώρας μας από την BILD.
Επίσης προς τιμήν του Γερμανού Βουλευτή (του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος) η στάση του μέσα στη Γερμανική Βουλή, που με την αφίσσα στο στήθος του, προέτρεπε τους Γερμανούς πολίτες να μην αγοράζουν το έντυπο των 0,80 λεπτών.
Συγκινητική η συμπαράσταση στην Ελληνίδα ιδιοκτήτρια εστιατορίου «ΠΛΑΤΩΝ» όταν το εν λόγω έντυπο της έστειλε επιστολή «να τα μαζεύει και να γυρίσει στην βρωμοελλάδα», στα διάφορα «σάϊτ» αναρτώντο κείμενα συμπαράστασης, προτρέποντας την ιδιοκτήτρια «ότι δεν έχει να πάει πουθενά».
Κύριοι του ρυπαρού αυτού εντύπου φαίνεται είστε αγράμματοι, ανιστόρητοι, είστε ναζί, ζείτε ακόμη σε σπηλιές, είστε τρωγλωδύτες τον 21ο αιώνα, δυστυχώς δεν ακολουθείτε την πρόοδο του κράτους σας, δεν γνωρίζετε τι έχουν γράψει οι πρόγονοί σας φιλόσοφοι για την χώρα μου.
Δεν γνωρίζετε φαίνεται ιστορία, δεν ξέρετε ότι ο νεαρός φιλόσοφος Καρλ Μάρξ στην διατριβή του, για διδακτορικό προς το Πανεπιστήμιο της Υαίνης το θέμα του ήταν από τους αρχαίους φιλόσοφους. Ανοίξτε τα συγγράμματα και διαβάστε.
Κύριοι της BILD παραπληροφορείτε συνεχώς τη Γερμανική κοινή γνώμη για «τεμπέληδες και διεφθαρμένους Ελληνες» για «γλεντζέδες» και τόσα άλλα.
Ναι, είμασταν πριν την οικονομική κρίση, υπερήφανοι γλεντζέδες, και δουλευταράδες, δεν μας δίνατε για να χορεύουμε, αλλά με δικά μας λεφτά από τον ιδρώτα μας, διασκεδάζαμε τις οικογένειές μας. Το πόσο σας «δούλεψαν» οι Ελληνες μετανάστες στις στοές σας και τα εργοστάσιά σας το ξέρετε, μη μας λέτε λοιπόν «τεμπέληδες». Τώρα δυστυχώς το πολιτικό μας σύστημα σας έδωσαν, σε σας τους λίγους, το δικαίωμα να μας συκοφαντείτε.
Εσείς οι λίγοι, των 0,80 λεπτών, έχετε πρόβλημα, έχετε «κόμπλεξ» έναντι του Ελληνα, θα σας περάσει όμως, γιατί όπως βλέπετε, όλο προς τα κάτω πάτε με την κυκλοφορία σας. Ντροπή σε σας τους λίγους για τον πόλεμο σε βάρος της Ελλάδας, σας έδωσε όμως δικαίωμα το ντόπιο πολιτικό σύστημα που μας ταπείνωσε και μας φτώχυνε, να λέτε αυτά που λέτε και κάνετε.

Γιώργος Αλ. Παπαδημητρόπουλος
Αντιστράτηγος ε.α.
Επίτιμος Υπαρχηγός ΕΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.