HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γ. Λαζουράς, εφ’όλης της ύλης στον ΣΚΑΙ Πάτρας 89,4

Συνεχίζοντας τις ζωντανές τηλεφωνικές της επικοινωνίες με τους Δημάρχους της Αχαϊας, η εκπομπή «Σημείο Αιχμής» με τον Αλέξανδρο Κογκό...

Συνεχίζοντας τις ζωντανές τηλεφωνικές της επικοινωνίες με τους Δημάρχους της Αχαϊας, η εκπομπή «Σημείο Αιχμής» με τον Αλέξανδρο Κογκόλη και την Κωνσταντίνα Τσεγγενέ, συνομίλησε σήμερα με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων, Γιώργο Λαζουρά.
Ο κ. Λαζουράς έδωσε απαντήσεις για μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Καλάβρυτα, όπως η υπολειτουργία του Κέντρου Υγείας, ενώ απάντησε στον κ. Κατσικόπουλο σχετικά με κατηγορίες του δεύτερου προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρη Κοντογιάννη.
Επιπροσθέτως, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων αποκάλυψε πως έχει γίνει αίτηση προς το Υπουργείο Παιδείας για λειτουργία δημόσιου ΙΕΚ στα Καλάβρυτα.
Τέλος αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την περαιτέρω ενδυνάμωση του Χιονοδρομικού Κέντρου αλλά και στο αίτημα της Δημοτικής αρχής για την δημιουργία Ι.Ε.Κ. στα Καλάβρυτα

Ευχαριστούμε το skaipatras.gr για το ηχητικό απόσπασμα που μας έστειλε. 
Ας ακούσουμε όλα όσα είπε ο Δήμαρχος:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.