HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το στερνό αντίο στην Μ. Καραμπάτσου από τον πρόεδρο Νασιωτών Γ.Γιαννόπουλο

Την Κυριακή στις 15 Μαρτίου 2015 έφυγε από κοντά μας αθόρυβα, όπως ζούσε σε όλη της την ζωή, η Μαρία Καραμπάτσου από τα Νάσια Καλαβρύτω...

Την Κυριακή στις 15 Μαρτίου 2015 έφυγε από κοντά μας αθόρυβα, όπως ζούσε σε όλη της την ζωή, η Μαρία Καραμπάτσου από τα Νάσια Καλαβρύτων. Πλήρης ημερών, έζησε περίπου έναν αιώνα και είχε εξαιρετική διαύγεια μέχρι την τελευταία της στιγμή. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Κύπρο κοντά στα δύο αγαπημένα της παιδιά. Με την εγκατάσταση της στην Κύπρο δεν είχαμε άμεση επαφή μαζί της, πάντα όμως την είχαμε στην σκέψη μας και ρωτούσαμε για την υγεία της και την ζωή της.
Η Μαρία Καραμπάτσου γεννήθηκε στην Τρόπαια Γορτυνίας, Παντρεύτηκε στα Νάσια Καλαβρύτων τον Ιωάννη Καραμπάτσο και απέκτησαν τρία παιδιά τον Γιώργο, τον Κώστα και την Άντα. Δημιούργησαν μια εξαιρετική οικογένεια που με σκληρή δουλειά, αγάπη και χιούμορ πέρασαν μαζί όλες τις δύσκολες καταστάσεις της ζωής τους στο χωριό. Η Μαρία ήταν μπροστά σε όλες τις γεωργικές και κτηνοτροφικές δραστηριότητες, φυσικά στην ανατροφή των παιδιών και στις δουλειές του σπιτιού, ενώ παράλληλα βοηθούσε την οικογένεια της με το ταλέντο και την τέχνη της στην ραπτική. Πάντα ήρεμη, αφιερωμένη στην οικογένεια της, χωρίς να δυσανασχετεί, με αγάπη και καλοσύνη για όλους !
Μετά τον θάνατο του συζύγου της εγκατέλειψε το χωριό μας και μετακόμισε στην Κύπρο κοντά στα παιδιά της όπου είχαν εγκατασταθεί εκεί, είχαν δημιουργήσει τις δικές τους οικογένειες και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά.
Η κηδεία της Μαρίας Καραμπάτσου τελέστηκε στην Λευκωσία της Κύπρου. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της.
Αιωνία σου η μνήμη Μαρία. Καλό σου ταξίδι!

Γιαννόπουλος Γιάννης
Πρόεδρος του Συλλόγου των απανταχού Νασιωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.