HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Σύλλογος των Πλανητεριωτών στις εκδηλώσεις για την επέτειο του 1821

Ο Σύλλογος των Πλανητεριωτών της Αθήνας, μετά από απόφαση του Δ.Σ. συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο του 1821, που ...


Ο Σύλλογος των Πλανητεριωτών της Αθήνας, μετά από απόφαση του Δ.Σ. συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο του 1821, που πραγματοποίησαν οι πολιτιστικοί Σύλλογοι και η ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗ ΕΝΩΣΗ. Συγκεκριμένα:
Στην εκδήλωση της 14/03/2015, που έγινε στην Κλειτορία με θέμα τα προεπαναστατικά γεγονότα παρέστη ως εκπρόσωπος του Συλλόγου μας ο αντιπρόεδρος ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.
Στις εκδηλώσεις της 15/03/2015 της ΦΡΟΞΥΛΙΑΣ και της ΧΕΛΩΝΟΣΠΗΛΙΑΣ, ο Σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε και κατέθεσε στεφάνι και στα δύο μνημεία και εν συνεχεία παρέστη σε δεξίωση στη ΛΥΚΟΥΡΙΑ, που παρέθεσε ο πολιτιστικός Σύλλογος – διοργανωτής της εκδήλωσης της ΧΕΛΩΝΟΣΠΗΛΙΑΣ
Οι εντυπώσεις, που αποκόμισε και μας μετέφερε ο αντιπρόεδρος, κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, από τις εκδηλώσεις αυτές, ήταν άριστες. Εμείς εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους διοργανωτές αυτών των εκδηλώσεων. Σε αυτούς τους συμπατριώτες μας, που μοχθούν στην κυριολεξία και αγωνίζονται να κρατήσουν τις παραδόσεις και τις μνήμες ζωντανές και να τις μεταδώσουν στους νεότερους.
Στις 22/03/2015 αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας αποτελούμενη από τους: Πρόεδρο κ. ΑΓΓΕΛΟ ΒΑΓΕΝΑ, Αντιπρόεδρο κ. ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ και Γενικό Γραμματέα κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟ παρέστη στη μεγάλη εκδήλωση της ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, που έγινε στην παλιά Βουλή και είχε τεράστια επιτυχία.
Στην εκδήλωση αυτή παρέστησαν πολλοί ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΕΣ, όπως ο Πρόεδρος της Ένωσης Μύλων – Υδροτριβών, ΗΡΩΔΗΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ο Πρόεδρος της Κοινότητας ΠΛΑΝΗΤΕΡΟΥ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ο συμπατριώτης μας δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ και πολλοί άλλοι.
Για την εκδήλωση αυτή η οποία κατά τη γνώμη μας ήταν μία από τις πιο πετυχημένες των τελευταίων χρόνων, ο Σύλλογός μας εκφράζει τα πιο θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ κ ΔΗΜΟ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, στη Γενική Γραμματέα κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, στην Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ και σε όλους όσοι συνετέλεσαν σ’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία.
Εκφράζουμε όμως και ένα ευχαριστώ στους ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΕΣ, που με την ισχυρή παρουσία τους έδειξαν για άλλη μια φορά την αγάπη τους για τα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ και τα Καλαβρυτοχώρια.
Ο Σύλλογός μας πάντα θα αγωνίζεται και θα προωτοστατεί σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Για το Σύλλογο,
Άγγελος Βαγενάς
Πρόεδρος Συλλλόγου Πλανητεριωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.